Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στην αποκατάσταση βλαβών στο οδικό κύκλωμα Πηλίου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Στην αποκατάσταση βλαβών στο οδικό κύκλωμα Πηλίου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην αποκατάσταση βλαβών στο οδικό κύκλωμα Πηλίου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην χρηματοδότηση και υλοποίηση έργου συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ προχωρά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας η Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για το έργο: «Αποκατάσταση βλαβών οδικού κυκλώματος Πηλίου από τη θεομηνία 26/02/20118».

Σε του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και υπηρεσιακούς παράγοντες χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε έργα ουσίας και χρήσιμα για τους πολίτες. Σκοπός του έργου είναι η αύξηση της οδικής ασφάλειας και η καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που κατοικούν σε ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους».

Γ. ς: Συνεχείς πιστώσεις και εργασίες για τους δρόμους στο Πήλιο

Πιστώσεις για την εκτέλεση εργασιών με στόχο την αντιμετώπιση των ζημιών από θεομηνίες που προκλήθηκαν τον προηγούμενο χειμώνα στο Πήλιο, ενέκρινε η της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Περιφέρεια και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός μέσα από διαφανείς διαγωνιστικές διαδικασίες συμβάλλουν στην επούλωση των πληγών που αφήνουν πίσω τα ακραία καιρικά φαινόμενα στο οδικό κύκλωμα του Ανατολικού και Νοτίου Πηλίου το οποίο είναι ταλαιπωρημένο εδώ και χρόνια.

Οι δύο τελευταίοι χειμώνες ήταν πολύ δύσκολοι, οι υπέστησαν από τα α και τις μεγάλες και η Περιφέρεια δίνει ένα συνεχή αγώνα για να μπορεί να βελτιώσει τις συνθήκες κυκλοφορίας των οχημάτων μέσα σε ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο συμβάλλοντας στην τόνωση της τοπικής παραγωγής και οικονομίας.

Αξιοποιώντας όλες τις χρηματοδότησης βρίσκει πόρους, ώστε άμεσα και αποτελεσματικά να πραγματοποιούνται οι εργασίες. Τους προηγούμενους μήνες συνεχείς ήταν οι και οι συντηρήσεις στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου και το ίδιο θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Οι προσπάθειες δεν σταματούν και όλοι μας ενεργούμε με προσήλωση και αφοσίωση, ώστε σε όλο τον νομό τα οδικά δίκτυα να είναι προσβάσιμα και ασφαλή για όλους.

Βέβαια ορισμένες φορές η μάχη είναι άνιση, αφού τα ακραία καιρικά φαινόμενα επανέρχονται με ένταση προκαλώντας νέες ζημιές, αλλά εμείς δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων της υπαίθρου. Γιατί μέσα από τα οδικά δίκτυα εξασφαλίζεται η αρμονική καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύεται η ανάπτυξη.

"Αλιεύοντας" την είδηση