Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ η Τ.Κ. Άνω Λεχωνίων
Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ η Τ.Κ. Άνω Λεχωνίων

Στην αντιπεριφερειάρχη ΠΕΜΣ η Τ.Κ. Άνω Λεχωνίων

Σε  θετικό κλίμα η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο της τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Άνω Λεχωνίων  Γρηγ. Τουφεξή, την τοπική σύμβουλο Γαρυφαλλιά Ελπίδη-Γούσιου, καθώς και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Περιφερειακών Ενοτήτων Δ. Βόλου  Αργύρη Κοπάνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα έργα διαγράμμισης που υλοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και η ολοκλήρωση των  καθαρισμών των ρεμάτων του Βρύχωνα και των Πλατανιδίων.

Παράλληλα, η αντιπεριφερειάρχης ανέφερε ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για τη δωρεάν παραχώρηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ενός απινιδωτή για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Ο πρόκειται να τοποθετηθεί στο δημοτικό του πρώην Δημαρχείου Αρτέμιδας θωρακίζοντας εμπράκτως το στη συγκεκριμένη περιοχή, που όποτε χρειαστεί να γίνει χρήση του θα είναι αναγκαίος και σωτήριος στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Τέλος, η αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ότι το προσεχές διάστημα αναμένει σχετική μελέτη, ώστε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, να προβεί στη συντήρηση και ανάπλαση της κεντρικής πλατείας των Άνω Λεχωνίων.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση