Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στη Ζαγορά το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου
Στη Ζαγορά το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου

Στη Ζαγορά το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου

Tο Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου πραγματοποιείται από τις 21-29 Ιουλίου 2017 στη Ζαγορά, για 18η συνεχή χρονιά υπό τη διοργάνωση του δήμου σε με την πιανίστα Ζωή Σαμσαρέλου, ενώ το στηρίζουν η και η και Β. Σποράδων.

Όπως επισήμανε η καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πηλίου, Ζωή Σαμσαρέλου, το διοργανώνεται από το 2000 στη Ζαγορά, αλλά αναπτύσσονται δραστηριότητες σε όλο το Ανατολικό Πήλιο. Έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά, ίσως το πιο σημαντικό στην Ελλάδα για το είδος του.

Περιλαμβάνει κλασικής μουσικής και συναυλίες με καταξιωμένους καθηγητές από όλη την Ευρώπη. “Φέτος έχουμε συμ και από Χιλή, Βραζιλία , Πορτογαλία, Τουρκία, Γερμανία, Ελλάδα. Έχουμε συναυλίες πολύ υψηλού επιπέδου και με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής, χτίζουμε μια άλλη εικόνα της Ελλάδας, δεν είναι μόνο η θάλασσα και η ωραία που υπάρχουν, αλλά κάποιος μπορεί να έρθει να κάνει διακοπές και να παρακολουθήσει συναυλίες υψηλού επιπέδου” εξήγησε η κα. Σαμσαρέλου.

Επιπλέον τους συνοδεύουν γονείς και φίλοι συνδυάζοντας το φεστιβάλ με τις διακοπές τους. Φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή για την ώρα, 90 και καθηγητές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση