Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στη Ζαγορά το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου
Στη Ζαγορά το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου

Στη Ζαγορά το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου

Tο Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου πραγματοποιείται από τις 21-29 Ιουλίου 2017 στη Ζ, για 18η συνεχή χρονιά υπό τη διοργάνωση του δήμου σε συνεργασία με την πιανίστα Ζωή Σαμσαρέλου, ενώ το στηρίζουν η Περιφέρεια ς και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων.

Όπως επισήμανε η καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πηλίου, Ζωή Σαμσαρέλου, το φεστιβάλ διοργανώνεται από το 2000 στη Ζ, αλλά αναπτύσσονται δραστηριότητες σε όλο το Ανατολικό Πήλιο. Έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά, ίσως το πιο σημαντικό φεστιβάλ στην για το είδος του.

Περιλαμβάνει σεμινάρια κλασικής μουσικής και συναυλίες με καταξιωμένους καθηγητές από όλη την Ευρώπη. “Φέτος έχουμε συμ και από , Βραζιλία , , Τουρκία, ερμανία, . Έχουμε συναυλίες πολύ υψηλού επιπέδου και με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής, χτίζουμε μια άλλη της Ελλάδας, δεν είναι μόνο η θάλασσα και η ωραία φύση που υπάρχουν, αλλά κάποιος μπορεί να έρθει να κάνει διακοπές και να παρακολουθήσει συναυλίες υψηλού επιπέδου” εξήγησε η κα. Σαμσαρέλου.

Επιπλέον τους μαθητές συνοδεύουν γονείς και φίλοι συνδυάζοντας το φεστιβάλ με τις διακοπές τους. Φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή για την ώρα, 90 μαθητές και καθηγητές.

"Αλιεύοντας" την είδηση