Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Στη Ζαγορά το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου
Στη Ζαγορά το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου

Στη Ζαγορά το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου

Tο Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου πραγματοποιείται από τις 21-29 Ιουλίου 2017 στη Ζαγορά, για 18η συνεχή χρονιά υπό τη διοργάνωση του δήμου σε συνεργασία με την πιανίστα Ζωή Σαμσαρέλου, ενώ το στηρίζουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα και Β. Σποράδων.

Όπως επισήμανε η καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πηλίου, Ζωή Σαμσαρέλου, το φεστιβάλ διοργανώνεται από το 2000 στη Ζαγορά, αλλά αναπτύσσονται δραστηριότητες σε όλο το Ανατολικό Πήλιο. Έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά, ίσως το πιο σημαντικό φεστιβάλ στην Ελλάδα για το είδος του.

Περιλαμβάνει κλασικής μουσικής και συναυλίες με καταξιωμένους από όλη την Ευρώπη. “Φέτος έχουμε συμμετοχές και από Χιλή, Βραζιλία , Πορτογαλία, Τουρκία, Γερμανία, Ελλάδα. Έχουμε συναυλίες πολύ υψηλού επιπέδου και με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής, χτίζουμε μια άλλη εικόνα της Ελλάδας, δεν είναι μόνο η και η ωραία φύση που υπάρχουν, αλλά κάποιος μπορεί να έρθει να κάνει διακοπές και να παρακολουθήσει συναυλίες υψηλού επιπέδου” εξήγησε η κα. Σαμσαρέλου.

Επιπλέον τους μαθητές συνοδεύουν γονείς και φίλοι συνδυάζοντας το φεστιβάλ με τις διακοπές τους. Φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή για την ώρα, 90 μαθητές και καθηγητές.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση