Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Στελέχωση του Κ.Υ. Αργαλαστής με δυο μέλη πληρώματος ασθνεοφόρου
Στελέχωση του Κ.Υ. Αργαλαστής με δυο μέλη πληρώματος ασθνεοφόρου

Στελέχωση του Κ.Υ. Αργαλαστής με δυο μέλη πληρώματος ασθνεοφόρου

Την στελέχωση του ΚΥ Αργαλαστής  αποφάσισε η  5η  ΥΠΕ,  , με δύο ακόμη μέλη, του πληρώματος του ασθενοφόρου του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας.
Οι ενέργειες της 5ης ΥΠΕ ήταν άμεσες αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της αποτελεσματικής και εύρυθμης λειτουργίας των Κέντρων Υγείας με και λοιπό προσωπικό αναγκαίο για την υγειονομική κάλυψη των μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών των δυσπρόσιτων και ορεινών περιοχών, όπως είναι του Νοτίου Πηλίου – και όχι μόνο – κατά την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις περιοχές αυτές.
Ακόμη, ο κ. Σερέτης ενημέρωσε την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα  Μακρή ότι, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της παροχής υπηρεσιών δημόσιας υγείας, το Φαρμακευτικό Τμήμα του .Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο» ενισχύθηκε με τρεις προσλήψεις, δύο του κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών και μία του κλάδου ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου.
Η κ. Μακρή, αφού ευχαρίστησε, θερμά, τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ  Φ. Σερέτη για την άμεση κινητοποίησή του αλλά και για τις προσπάθειες, που κατέβαλε, ώστε να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή και τόνισε ότι είναι απαραίτητη η κάλυψη των κενών, ιδίως σε περιοχές απομακρυσμένες και κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ώστε να μην διακινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση