Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Σωλήνας έγινε …συντριβάνι στον Άη Βλάση
Σωλήνας έγινε …συντριβάνι στον Άη Βλάση

Σωλήνας έγινε …συντριβάνι στον Άη Βλάση

 

Δεκπέντε ολόκληρες μέρες, πλαστικός σωλήνας που τροφοδοτεί με 52 α, στον Άγιο Βλάση, έχει μετατραπεί σε εντυπωσιακό λόγω διαρροής. Ο συγκεκριμένος σωλήνας διατρέχει το χωριό επιφανειακά μέσα στο αυλάκι της ς (!) , με ότι αυτό συνεπάγεται, από την άποψη της ποιότητας του νερού που φτάνει στα α.

Το περίεργο είναι ότι καμιά διαχειριστική αρχή , από τον Καποδίστρια ως τώρα, παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες των κατοίκων, δεν φρόντισε να εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία τεχνικές προδιαγραφές, αναφορικά με την κατασκευή των δικτύων παροχής πόσιμου νερού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πέραν του κινδύνου της επιμόλυνσης   είναι αυξημένος ο κίνδυνος να υποστεί ο σωλήνας ζημιά κατά τη διάρκεια ς του αυλακιού ς.

Η παρούσα διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ σφυρίζει προκλητικά αδιάφορα στις εκκλήσεις των κατοίκων για διόρθωση του προτος. Φαίνεται πως η δημοτική αρχή πολύ γρήγορα εφαρμόζει την υπόσχεση της να φροντίσει ιδιαίτερα την περιφέρεια την προσεχή τετραετία, ξεκινώντας με την κατασκευή ενός εντυπωσιακού σιντριβανιού στο χωριό του Αγίου Βλάση, αποφεύγοντας τις «απευθείαν» αναθέσεις και μάλιστα με μηδενικά έξοδα. Κάτι σαν θαύμα δηλαδή που, ωστόσο, το «πληρώνουν» ακριβά οι 52 οικογένειες που στερούνται της πρόσβασης σε καθαρό , μέσα στο καλοκαίρι.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση