Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Σκουπιδοκατάσταση στην Άφησσο
Σκουπιδοκατάσταση στην Άφησσο

Σκουπιδοκατάσταση στην Άφησσο

Αυτή η εικόνα που βλέπετε στη φωτό επικρατεί στην Άφησσο Σάββατο απόγευμα 10 Αυγούστου 2019. Η Άφησσος «βούλιαζε» από κόσμο και οι κάδοι τίγκα στο σκουπίδι και με τη ζέστη που επικρατούσε αναδύονταν η μπόχα.

Εργαζόμενος σε ένα από τα παραλιακά καφέ στον Αμπωβό έλεγε ότι τα περνούν νωρίς το πρωί για αποκομιδή, αλλά το θέμα είναι ότι με 33 βαθμούς Κελσίου και με τις σακκούλες σκουπιδιών που βγαίνουν αβέρτα από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος η κατάσταση είναι απαράδεκτη.

Θα έπρεπε να του Δήμου οτίου Πήλίου να κάνουν αποκομιδή και το απόγευμα ώστε να μην επικρατεί δυσφημιστική εικόνα για μια τουριστική περιοχή.

Η απερχόμενη δημοτική αρχή οτίου Πηλίου θα έπρεπε να εντείνει την σε τουριστικές περιοχές αιχμής και ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Άλλο επίσης σοβαρό πρόβλημα είναι και με τη στενότητα του και με τις θέσεις στάθμευσης. Το τι κομφούζιο επικρατούσε και με τον ήλιο να ζεματάει δεν λέγεται…

Υπάρχει άραγε σχέδιο από την για διαπλάτυνση του ή για τη χάραξη μιας εναλλακτικής οδογραμμής για αποσυμφόρηση της σε περιόδους αιχμής, αλλά και του Δήμου για αύξηση θέσεων στάθμευσης στην περιοχή;

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση