Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέχρι τέλος  Ιουλίου  ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέχρι τέλος  Ιουλίου  ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου

Με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού που δημοσιεύτηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, γνωστοποιείται ότι παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουλίου, η κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου, λόγω των καιρικών φαινομένων το Φεβρουάριο του 2018.
Ειδικότερα, αφού λήφθηκαν υπόψιν έγγραφα της Περιφέρειας και τη της Γενικής Γραμματείας πολιτικής Προστασίας, αποφασίζεται η παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου στο σύνολο του λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (έντονες βροχοπτώσεις, πλημμύρες, κατολισθήσεις) από τις 26-2-18 στις παραπάνω περιοχές, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες.
Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει έως 30 Ιουλίου 2019 . Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει δίχως νέο έγγραφο άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ναό στη Βρύναινα Αλμυρού - https://t.co/ceXzjOEYjp -

  • Νεκρός 78χρονος στο Νεοχώρι - https://t.co/fahNLTz7aq -

  • "Κώδωνα κινδύνου"  για τον κίνδυνο υπερμετάδοσης του κορωναϊού εξαιτίας καταλήψεων στα σχολεία… - https://t.co/kbfujme7pV -

"Αλιεύοντας" την είδηση