Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής νέας γέφυρας στον Κάλαμο Αργαλαστής
Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής νέας γέφυρας στον Κάλαμο Αργαλαστής

Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής νέας γέφυρας στον Κάλαμο Αργαλαστής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι κατασκευής νέας ς στον Κάλαμο ς με στόχο το έργο να παραδοθεί πριν την αρχή της νέας θερινής περιόδου.

Ξεπερνώντας τα προβλήματα που προκλήθηκαν και τα εμπόδια που τέθηκαν και από την μείζονα για να μην προχωρήσει το έργο, η Δημοτική Αρχή το δημοπράτησε και ακολούθως αντιμετώπισε και την εγκατάλειψή του από τον πρώτο ανάδοχο, αντικαθιστώντας τον με τον αμέσως επόμενο.

“Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο ενός έργου, το οποίο θα επαναφέρει την στις τόσο των ντόπιων όσο και των τουριστών. Ο , εξηγεί ο και υποψήφιος Μιλτ. Παπαδημητρίου, κλήθηκε να υπερβεί και απρόβλεπτες δυσκολίες, δίχως να χάσει την προσήλωσή του από την υλοποίηση του έργου.

Τελικά, το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και υλοποιείται ακόμη και σε περίοδο βροχοπτώσεων, ανακατευθύνοντας τις ροές των νερών του χειμάρρου προς της εκβολή τους στη θάλασσα.

Στόχος μας είναι το έργο να ολοκληρωθεί πριν τη θερινή περίοδο και να αποδοθεί για ασφαλή χρήση στους κατοίκους της περιοχής και τους επισκέπτες του Καλάμου”, καταλήγει ο Μιλτ. Παπαδημητρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση