Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Σε χρόνο ρεκόρ καταχωρήθηκαν 843 δηλώσεις χαλαζόπληκτων παραγωγών του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Σε χρόνο ρεκόρ καταχωρήθηκαν 843 δηλώσεις χαλαζόπληκτων παραγωγών του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Σε χρόνο ρεκόρ καταχωρήθηκαν 843 δηλώσεις χαλαζόπληκτων παραγωγών του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Ταχύτητα στις διαδικασίες, σωστός προγραμματισμός και συνέργειες, χαρακτήρισαν την προσπάθεια του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για την διευκόλυνση των χαλαζόπληκτων παραγωγών στην υποβολή δηλώσεων ζημιάς στον .

“Κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις του Δήμου, οργανώσαμε μια μεγάλη προσπάθεια γρήγορων διαδικασιών και όπως φαίνεται, ξεπεράσαμε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις, αναφέρει ο δήμαρχος Παν. και επισημαίνει:  Συνολικά 843 συνδημότες που είδαν τις καλλιέργειές τους, τον κόπο τους να καταστρέφεται από μια έντονη χαλαζόπτωση, καταχώρησαν τις τους ώστε να ενεργοποιηθούν ταχύτερα οι διαδικασίες αποζημιώσεων.

Υπάλληλοι του Δήμου, του και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, συνέστησαν μια συνεκτική, αποτελεσματική ομάδα και σε χρόνο ρεκόρ, ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της διαδικασίας.

Άμεσα ακολούθησαν οι αυτοψίες από τον ΕΛΓΑ και θα συνεχιστούν με γρήγορους ρυθμούς ώστε να αποτυπωθεί και από τα ειδικά στελέχη το μέγεθος της καταστροφής στην αγροτική οικονομία της περιοχής μας.

Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, ο θα βρίσκεται στο πλευρό των παραγωγών επισπεύδοντας τους χρόνους και πιέζοντας ώστε να εκτιμηθούν με ακρίβεια οι και να αποζημιωθούν το συντομότερο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #διακομιδή 35χρονης και βρέφους από τις Β. Σποράδες στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/ZLwth33Q3M -

  • Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις στην Σχολή Βυζ. Μουσικής της Μητροπόλεως Δημητριάδος - https://t.co/GGuqGUaGqK… -

  • Εγκαινιάστηκε το Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Νερών #ΠολιτιστικόΚέντροΚαλώνΝερών - https://t.co/QFzt00Tzjb -

"Αλιεύοντας" την είδηση