Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Σε χρόνο ρεκόρ καταχωρήθηκαν 843 δηλώσεις χαλαζόπληκτων παραγωγών του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου
Σε χρόνο ρεκόρ καταχωρήθηκαν 843 δηλώσεις χαλαζόπληκτων παραγωγών του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Σε χρόνο ρεκόρ καταχωρήθηκαν 843 δηλώσεις χαλαζόπληκτων παραγωγών του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Ταχύτητα στις διαδικασίες, σωστός προγραμματισμός και συνέργειες, χαρακτήρισαν την προσπάθεια του Δήμου ς – Μουρεσίου για την διευκόλυνση των χαλαζόπληκτων παραγωγών στην υποβολή δηλώσεων ζημιάς στον ΕΛΑ.

“Κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις του Δήμου, οργανώσαμε μια μεγάλη προσπάθεια γρήγορων διαδικασιών και όπως φαίνεται, ξεπεράσαμε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις, αναφέρει ο δήμαρχος και επισημαίνει:  Συνολικά 843 συνδημότες που είδαν τις καλλιέργειές τους, τον κόπο τους να καταστρέφεται από μια έντονη χαλαζόπτωση, καταχώρησαν τις δηλώσεις τους ώστε να ενεργοποιηθούν ταχύτερα οι διαδικασίες αποζημιώσεων.

Υπάλληλοι του Δήμου, του ΕΛΑ και του Αγροτικού Συνεταιρισμού ς, συνέστησαν μια συνεκτική, αποτελεσματική ομάδα και σε χρόνο ρεκόρ, ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της διαδικασίας.

Άμεσα ακολούθησαν οι αυτοψίες από τον ΕΛΓΑ και θα συνεχιστούν με γρήγορους ρυθμούς ώστε να αποτυπωθεί και από τα ειδικά στελέχη το μέγεθος της καταστροφής στην αγροτική της περιοχής μας.

Σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, ο θα βρίσκεται στο πλευρό των παραγωγών επισπεύδοντας τους χρό και πιέζοντας ώστε να εκτιμηθούν με ακρίβεια οι και να αποζημιωθούν το συντομότερο.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση