Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Σε άλσος μετράπηκε χωματερή στο Τρίκερι
Σε άλσος μετράπηκε χωματερή στο Τρίκερι

Σε άλσος μετράπηκε χωματερή στο Τρίκερι

Μί νέ συνεργασία ξεκίνησε   ουσιαστικά από χθες μεταξύ του Δήμου Νοτίου Πηλίου και του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η περιβαλλοντικες δράσεις που έχουν στον πυρήνα τους τον Πολιτισμό το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο.

Οι άρχισαν χθές με τα εγκαίνια της έκθεσης των “φυτών του Διοσκουρίδη” στις Μηλιές Πηλίου που φιλοξενείτε στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Μηλεών.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν απο την υφυπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων  Μακρή Ζέτα παρουσία του μητροπολίτου Ιγνατίου του επισκόπου Νικηφόρου του δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων και πολλών πολιτών.

Σήμερα βρέθηκαν στο πανέμορφο Τρίκερι προκειμένου να εγκαινιάσουν την έδρα του φροντιστηρίου βιωσιμότητας του πρώτου για όλη την και παράλληλα να φυτέψουν  τα πρώτα δέντρα στο βιβλικό πάρκο .
Σε έναν χώρο που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν μια χωματερή , και των σχολείων της περιοχής μαζί με πολίτες φύτεψαν τα πρώτα δεντρα με την ευχή και την ελπίδα αυτός ο χώρος σε λίγα χρόνια να μετατραπεί σε ένα όμορφο άλσος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση