Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Σε άλσος μετράπηκε χωματερή στο Τρίκερι
Σε άλσος μετράπηκε χωματερή στο Τρίκερι

Σε άλσος μετράπηκε χωματερή στο Τρίκερι

Μία νέα συνεργασία ξεκίνησε   ουσιαστικά από χθες μεταξύ του Δήμου Νοτίου Πηλίου και του Πατριαρχικού Ιδρύματος Πατερικών Μελετών.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η περιβαλλοντικες δράσεις που έχουν στον πυρήνα τους τον Πολιτισμό το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν χθές με τα εγκαίνια της έκθεσης των “φυτών του Διοσκουρίδη” στις Πηλίου που φιλοξενείτε στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Μηλεών.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν απο την υφυπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων  Μακρή Ζέτα παρουσία του μητροπολίτου του επισκόπου Νικηφόρου του δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχ. Μιτζικού, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων και πολλών πολιτών.

Σήμερα βρέθηκαν στο πανέμορφο Τρίκερι προκειμένου να εγκαινιάσουν την έδρα του φροντιστηρίου βιωσιμότητας του πρώτου για όλη την Θεσσαλία και παράλληλα να φυτέψουν  τα πρώτα δέντρα στο βιβλικό πάρκο .
Σε έναν χώρο που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν μια χωματερή , και μαθήτριες των σχολείων της περιοχής μαζί με φύτεψαν τα πρώτα δεντρα με την ευχή και την ελπίδα αυτός ο χώρος σε λίγα χρόνια να μετατραπεί σε ένα όμορφο άλσος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση