Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » “Σάρκα και Οστά” η δέσμευση του υφυπουργού Εσωτερικών για το φράγμα «Παναγιώτικο»
“Σάρκα και Οστά”  η δέσμευση του υφυπουργού Εσωτερικών για το φράγμα «Παναγιώτικο»

“Σάρκα και Οστά” η δέσμευση του υφυπουργού Εσωτερικών για το φράγμα «Παναγιώτικο»

Το «είπε και το έκανε» ο Θοδωρής Λιβάνιος, όταν στη συνάντησή του με την Ζέττα Μ. Μακρή, πρόεδρο της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών και Ν. Μαγνησίας, στις 20 Φεβρουαρίου 2020, είχε δεσμευθεί ότι θα «έτεινε χείρα βοηθείας» στον Δήμο Νοτίου Πηλίου για τη της μελέτης και της αποκατάστασης των δορυφορικών εργασιών του πολύπαθου φράγματος «Παναγιώτικο».

Πράγματι, κατόπιν εντολής του κ. Λιβάνιου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών αντέδρασαν ταχύτατα στο από 25-02-2020 αίτημα του Δήμου Νοτίου Πηλίου και ενέκριναν, με τη με αρ. πρωτ. 14545/3-03-2020 (ΑΔΑ: 606Θ46ΜΤΛ6-ΤΩΦ) απόφαση, τη ύψους 250.000 € του συγκεκριμένου Δήμου για την αντιμετώπιση προβλημάτων ύδρευσης και την αποκατάσταση των αγωγών, του δικτύου και των διυλιστηρίων του φράγματος «Παναγιώτικο» μέσω του Προγράμματος «Λειψυδρία» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η κ. Μακρή, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της στον κ. Λιβάνιο για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα θέματα που τίθενται υπόψη του αλλά και για την άμεση ανταπόκρισή του στην επίλυση αυτών.

Επίσης, δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένη και αισιόδοξη από την όλη εξέλιξη, όχι μόνο γιατί, η ίδια, μετά την πρόσφατη δημοσιοποίηση του προβλήματος του φράγματος «Παναγιώτικο», δραστηριοποιήθηκε έντονα για την κοινοποίηση του φλέγοντος ζητήματος προς τους δυνητικά εμπλεκόμενους αλλά και για το γεγονός ότι η εξεύρεση πόρων τουλάχιστον για την αποκατάσταση μέρους του φράγματος είχε μία αισιόδοξη εκκίνηση.

Τέλος, η κ. Μακρή τόνισε ότι όταν υπάρχει ειλικρίνεια και εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των φορέων τα όχι μόνο είναι απτά αλλά και ταχύτατα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση