Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ψήφος κατά βούληση στην Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών – Δήμου Νοτίου Πηλίου
Ψήφος κατά βούληση στην Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών – Δήμου Νοτίου Πηλίου

Ψήφος κατά βούληση στην Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών – Δήμου Νοτίου Πηλίου

Με την ολοκλήρωση της εκς διαδικασίας, στις 26 Μαΐου 2019 για τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης το – Δ.Ν.Π. (Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Δήμου Νοτίου Πηλίου) θέλει να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συνδημότες που στήριξαν με τη ψήφο τους την παράταξη μας εκφράζοντας την θέλησή τους για αλλαγή.

Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν και παρά τις όποιες δυσκολίες παραμείναμε στις επάλξεις μέχρι τέλους και η εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας έδωσε ποσοστό 14,71% και 4 έδρες, παρά το σύντομο της δημιουργία του, ως παρακαταθήκη για τα επόμενα 4 χρόνια, με την υποχρέωση να υπερασπιστούμε και να προωθήσουμε με υπευθυνότητα θέματα που σαν σκοπό θα έχουν την αναβάθμιση και βελτίωση των συνθηκών του όμορφου δήμου μας.

Χωρίς υποστήριξη από κομματικά γραφεία, χωρίς υποστήριξη από εφημερίδες και ΜΜΕ με μόνο σύμμαχο την απλή καθημερινή επαφή, Πρόσωπο με Πρόσωπο με το καθένα και τη καθεμία στο δήμο μας, προσπαθήσαμε να δώσουμε το στίγμα μας. Συναντηθήκαμε με τις παραγωγικές τάξεις, τους θεσμούς, επισκεφτήκαμε τα χωριά μας, τους οικισμού μας, τις παραλίες μας.

Προωθήσαμε και αναλύσαμε το μας.
Μας ρωτούν πολλοί από την το βράδυ τι θα κάνουμε την επόμενη στις 2 Ιουνίου. Τους Απαντούμε: θα ασκήσουμε το καθήκον μας ως πολίτες.

Είμαστε -ΔΝΤ άρα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ δεν μας καθοδηγεί και για το λόγο αυτό ΔΕΝ Καθοδηγούμε ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ. Όλοι οι πολίτες που μας στήριξαν έχουν τον ευφυΐα μόνοι τους να αποφασίσουν ποιον θέλουν ως επόμενο Δήμαρχο.

Διότι αν καταφέραμε κάτι είναι να κρατήσουμε την ανεξαρτησία μας και αυτή είναι και η παρακαταθήκη για το μέλλον αυτής της κίνησης.

Θα πορευτούμε στο από τη θέση που μας έταξαν με την ψήφο τους οι κάτοικοι του Δήμου Νοτίου Πηλίου, με γνώμονα το συμφέρον και μόνο του Δήμου και των Δημοτών.

Θα συνεργαστούμε μέσα στο και θα στηρίζουμε των άλλων παρατάξεων αρκεί να είναι προς όφελος του δήμου

Το ΑΚΕΠ δημιουργήθηκε για να παραμείνει ως ζωντανός οργανισμός, για το λόγο αυτό τα τηλέφωνα των μελών μας που θα εκπροσωπήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι πάντα ανοιχτά όπως και αυτό του υποψηφίου μας για Δήμαρχο Κώστα Γραμμένου, ώστε κάθε πολίτης, κάθε στιγμή που θα νιώσει την ανάγκη, την αδικία, την πρόταση του, να την μεταφέρουν στο Δημοτικό συμβούλιο.

Για μία ακόμη φορά ένα θερμό ευχαριστώ σε όλες και όλους τους κατοίκους του Νοτίου .

Ψήφος κατά συνείδηση λοιπόν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση