Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Προβλήματα στους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου
Προβλήματα στους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου

Προβλήματα στους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου

Nέα προτα  προκάλεσε η έντονη και συνεχόμενη σε συνδυασμό με  ισχυρούς ανέμους, τόσο στο Δήμο Ζς – Μουρεσίου, όσο και στον .

Μιλώντας στην Βόλου, ο δήμαρχος Ζς – Μουρεσίου, Πατής Κουτσάφτης τόνισε πως προτα δημιουργήθηκαν και στην συγκοινωνία, όταν ένας πλάτανος που έπεσε, έκλεισε τον δρόμο στο .

Συνεργείο του Δήμου τον άνοιξε και τελικά πέρασαν τα σχολικά, με καθυστέρηση όμως, μίας ώρας περίπου.

Στην  περιοχή επικρατεί ακόμη ομίχλη, γι' αυτό καλό είναι ο κόσμος να μην μετακινείται άσκοπα και να μην αφήνει τα αυτοκίνητά του μέσα στο δρόμο.

«Η περιοχή μας είναι άκρως ευαίσθητη, σε όλες τις κλιματικές αλλαγές. Χθες, τα είπαμε αυτά και στον κ. Κόνσολα. Η Πολιτεία να είναι συγκεκριμένη και σαφής» δήλωσε ο κ. Κουτσάφτης, προσθέτοντας ότι μετά από την πλημμύρα του 2018 είναι ακόμη στον αέρα δημοπρασίες.

 «Πρέπει όλοι να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο πως θα το αντιμετωπίσουμε τη κατάσταση» καξε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Στο  

Επίσης, σήμερα δεν λειτουργούν το Γυμνάσιο και το Λύκειο  στο Τρίκερι, καθώς ένας χείμαρρος εμπόδισε τους εκπαιδευτικούς να μεταβούν για μάθημα.

Προβλήματα υπάρχουν και στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο στο Λαύκο, καθώς δεν έχουν ρεύμα, εξαιτίας κεραυνού που έπεσε στον υποσταθμό της ΔΕΗ, στον Λαύκο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση