Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Προβλήματα στους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου
Προβλήματα στους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου

Προβλήματα στους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου

Nέα προβλήματα  προκάλεσε η έντονη και συνεχόμενη βροχόπτωση σε συνδυασμό με  ισχυρούς ανέμους, τόσο στο Δήμο , όσο και στον Δήμο Νοτίου Πηλίου .

Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο δήμαρχος , Πατής τόνισε πως προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην συγκοινωνία, όταν ένας πλάτανος που έπεσε, έκλεισε τον δρόμο στο .

Συνεργείο του Δήμου τον άνοιξε και τελικά πέρασαν τα σχολικά, με καθυστέρηση όμως, μίας ς περίπου.

Στην  περιοχή επικρατεί ακόμη ομίχλη, γι' αυτό καλό είναι ο κόσμος να μην μετακινείται άσκοπα και να μην αφήνει τα αυτοκίνητά του μέσα στο δρόμο.

«Η περιοχή μας είναι άκρως ευαίσθητη, σε όλες τις κλιματικές αλλαγές. Χθες, τα είπαμε αυτά και στον κ. Κόνσολα. Η Πολιτεία να είναι συγκεκριμένη και σαφής» δήλωσε ο κ. Κουτσάφτης, προσθέτοντας ότι μετά από την του 2018 είναι ακόμη στον αέρα δημοπρασίες.

 «Πρέπει όλοι να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο πως θα το αντιμετωπίσουμε τη κατάσταση» καξε ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Στο Δήμο Νοτίου Πηλίου 

Επίσης, σήμερα δεν λειτουργούν το Γυμνάσιο και το   στο Τρίκερι, καθώς ένας χείμαρρος εμπόδισε τους εκπαιδευτικούς να μεταβούν για μάθημα.

Προβλήματα υπάρχουν και στο και Νηπιαγωγείο στο Λαύκο, καθώς δεν έχουν , εξαιτίας κεραυνού που έπεσε στον υποσταθμό της ΔΕΗ, στον Λαύκο.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση