Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Προβλήματα στους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου
Προβλήματα στους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου

Προβλήματα στους Δήμους Ζαγοράς-Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου

Nέα προβλήματα  προκάλεσε η έντονη και συνεχόμενη βροχόπτωση σε συνδυασμό με  ισχυρούς ανέμους, τόσο στο Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου, όσο και στον Δήμο Νοτίου Πηλίου .

Μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου, Πατής Κουτσάφτης τόνισε πως προβλήματα δημιουργήθηκαν και στην συγκοινωνία, όταν ένας πλάτανος που έπεσε, έκλεισε τον δρόμο στο Ανήλιο.

Συνεργείο του Δήμου τον άνοιξε και τελικά πέρασαν τα σχολικά, με καθυστέρηση όμως, μίας ώρας περίπου.

Στην  περιοχή επικρατεί ακόμη ομίχλη, γι’ αυτό καλό είναι ο κόσμος να μην μετακινείται άσκοπα και να μην αφήνει τα αυτοκίνητά του μέσα στο δρόμο.

«Η περιοχή μας είναι άκρως ευαίσθητη, σε όλες τις κλιματικές αλλαγές. Χθες, τα είπαμε αυτά και στον κ. Κόνσολα. Η Πολιτεία να είναι συγκεκριμένη και σαφής» δήλωσε ο κ. Κουτσάφτης, προσθέτοντας ότι μετά από την πλημμύρα του 2018 είναι ακόμη στον αέρα δημοπρασίες.

 «Πρέπει όλοι να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στο πως θα το αντιμετωπίσουμε τη κατάσταση» ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Στο Δήμο Νοτίου Πηλίου 

Επίσης, σήμερα δεν λειτουργούν το Γυμνάσιο και το Λύκειο  στο Τρίκερι, καθώς ένας χείμαρρος εμπόδισε τους εκπαιδευτικούς να μεταβούν για μάθημα.

Προβλήματα υπάρχουν και στο και Νηπιαγωγείο στο Λαύκο, καθώς δεν έχουν ρεύμα, εξαιτίας κεραυνού που έπεσε στον υποσταθμό της ΔΕΗ, στον Λαύκο.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση