Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Πρόταση ένταξης έργων από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου στο πρόγραμμα CLLD/LEADER
Πρόταση ένταξης  έργων από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου στο πρόγραμμα CLLD/LEADER

Πρόταση ένταξης έργων από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου στο πρόγραμμα CLLD/LEADER

Αξιοποιώντας προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία που αποτελούν πολλαπλασιαστή ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών, ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου κατέθεσε πρόταση ένταξης πέντε έργων στο πρόγραμμα CLLD/LEADER της ΟΤΔ Ε.Α.Π. Α.Ε με τίτλο: «Στρατηγικοί πυλώνες για την βιώσιμη στη Μαγνησία και τις Β. Σποράδες για έργα Δημόσιου χαρακτήρα».

Πρόκειται ειδικότερα για τα έργα:

1. «iEastpelion- Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Λιαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Λήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου», με προϋπολογισμό 68.138,00€ συμπ. Φ.Π.Α.

2. «Ολοκληρωμένο Ευφυές Σύστημα Έγκαιρης Πυρανίχνευσης για Δάσος του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου», με προϋπολογισμό 52.204,00€ συμπ. Φ.Π.Α.

3. «Συντήρηση, ανάδειξη και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών (μονοπατιών) Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου», με προϋπολογισμό 248.000,006 συμπ. Φ.Π.Α.

4. «Συντήρηση, ανάδειξη και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών (μονοπατιών) Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου», προϋπολογισμού 248.000,00 € συμπ. Φ.Π.Α. (Διαδημοτική Συνεργασία με τον Δήμο Βόλου.

5. «Μετασκευή δημοτικού κτιρίου (πρώην δημοτικού σχολείου Πουρίου) σε χώρο μνήμης Δ. Γ. Κασλά», προϋπολογισμού 161.942,20 € συμπ. Φ.Π.Α. (Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας).

“Με όραμα και αυτοπεποίθηση, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, πορευόμαστε με γνώμονα την της περιοχής.

Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία, συμμετέχουμε σε δράσεις και αυτοδιοικητικές πρωτοβουλίες, αναζητούμε προγράμματα και αναπτύσσουμε συνεργασίες για τη δίκαιη, βιώσιμη και μακροχρόνια του τόπου μας”, σχολίασε ο δήμαρχος Παν. Κουτσάφτης, επισημαίνοντας την εξαιρετική δουλειά της Εταιρείας Ανάπτυξης Πηλίου αλλά και τη συνδρομή φορέων για να ξεπεραστούν εμπόδια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καύσιμα και καπάκια από την EKO Μικροθηβών στο Σώμα Έρευνας και Διάσωσης - https://t.co/ggSuIQhRkF… -

  • Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών #κάνναβη - https://t.co/EH5dAU02Wy -

  • Aνοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου κατασκευής του έργου γηπέδων στην Άνω Γατζέα #ΆνωΓατζέα - https://t.co/VGbeuW6bEq -

"Αλιεύοντας" την είδηση