Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Πρόταση ένταξης έργων από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου στο πρόγραμμα CLLD/LEADER
Πρόταση ένταξης  έργων από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου στο πρόγραμμα CLLD/LEADER

Πρόταση ένταξης έργων από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου στο πρόγραμμα CLLD/LEADER

Αξιοποιώντας προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία που αποτελούν πολλαπλασιαστή ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών, ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου κατέθεσε πρόταση ένταξης πέντε έργων στο πρόγραμμα CLLD/ της ΟΤΔ Ε.Α.Π. Α.Ε με τίτλο: «Στρατηγικοί πυλώνες για την ανάπτυξη στη Μαγνησία και τις Β. για Δημόσιου χαρακτήρα».

Πρόκειται ειδικότερα για τα έργα:

1. «iEastpelion- Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Ψηφιακής Λιαδραστικής Εφαρμογής Κινητών Συσκευών για την Προβολή των Τοπικών Φυσικών και Πολιτιστικών Τουριστικών Πόρων της Περιοχής του Λήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου», με προϋπολογισμό 68.138,00€ συμπ. Φ.Π.Α.

2. «Ολοκληρωμένο Ευφυές Σύστημα Έγκαιρης Πυρανίχνευσης για Δάσος του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου», με προϋπολογισμό 52.204,00€ συμπ. Φ.Π.Α.

3. «Συντήρηση, ανάδειξη και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών (μονοπατιών) Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου», με προϋπολογισμό 248.000,006 συμπ. Φ.Π.Α.

4. «Συντήρηση, ανάδειξη και σήμανση πεζοπορικών διαδρομών (μονοπατιών) Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου», προϋπολογισμού 248.000,00 € συμπ. Φ.Π.Α. (Διαδημοτική Συνεργασία με τον Δήμο Βόλου.

5. «Μετασκευή δημοτικού κτιρίου (πρώην δημοτικού σχολείου Πουρίου) σε χώρο μνήμης Δ. Γ. Κασλά», προϋπολογισμού 161.942,20 € συμπ. Φ.Π.Α. (Προγραμματική Σύμβαση με την Θεσσαλίας).

“Με όραμα και αυτοπεποίθηση, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, πορευόμαστε με γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής.

Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία, συμμετέχουμε σε δράσεις και αυτοδιοικητικές πρωτοβουλίες, αναζητούμε προγράμματα και αναπτύσσουμε συνεργασίες για τη δίκαιη, και μακροχρόνια ανάπτυξη του τόπου μας”, σχολίασε ο δήμαρχος Παν. Κουτσάφτης, επισημαίνοντας την εξαιρετική δουλειά της Εταιρείας Ανάπτυξης Πηλίου αλλά και τη συνδρομή φορέων για να ξεπεραστούν εμπόδια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση