Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο Πήλιο λόγω εργασιών συντήρησης ασφαλτοτάπητα
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο Πήλιο  λόγω εργασιών συντήρησης ασφαλτοτάπητα

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στο Πήλιο λόγω εργασιών συντήρησης ασφαλτοτάπητα

Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της Ε.Ο. Βόλου Τσαγκαράδας, από θέση Καράβωμα έως Ζαγορά και από θέση Καράβωμα έως θέση Ξουρίχτι, για χρονικό διάστημα από Τετάρτη 19/10/2016 έως την Παρασκευή 23/12/2016 και κατά τις ώρες 07.30 έως 19.00, λόγω εργασιών συντήρησης ασφαλτοτάπητα, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Περί Κυριακής Αργίας» γίνεται με απόφαση της διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Ι. Τόλια.

Η διακοπή θα γίνεται εκ περιτροπής και η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από το υπόλοιπο τμήμα της οδού. Ο ανάδοχος των εργασιών – εταιρεία, οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και τις εγκεκριμένες μελέτες, τις απαιτούμενες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

Η ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των καταλλήλων σημάνσεων, με μέριμνα της αναδόχου των εργασιών Εταιρείας, σε συνεργασία με το Τ.Τ. Βόλου για το τμήμα της Ε.Ο. Βόλου Τσαγκαράδας από θέση Καράβωμα έως θέση Ξουρίχτι και με το Α.Τ. Περιφέρειας Βόλου, για το τμήμα της Ε.Ο. Βόλου Τσαγκαράδας από θέση Καράβωμα έως Ζαγορά που επιφορτίζονται με την εφαρμογή της παρούσας. Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση