Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Καράβωμα-Ζαγορά
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Καράβωμα-Ζαγορά

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Καράβωμα-Ζαγορά

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο -Ζαγορά, με ολιγόωρο κλείσιμο της οδού, αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ζαγοράς, προκειμένου να διασφαλιστούν οι συνθήκες για την ταχεία και ασφαλή εκτέλεση εργασιών στο σημείο “γέφυρα” Ζαγοράς.

Σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, ο συγκεκριμένος δρόμος θα κλείνει από τις 8.30 π.μ. έως τις 13.30, προκειμένου το μεγάλο ερπυστριοφόρο μηχάνημα να τοποθετηθεί πασσάλους για την κατασκευή του νέου έργου, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή μηχανικών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και φορέων της περιοχής, παρουσιάστηκε το έργο, το χρονοδιάγραμμα και οι προϋποθέσεις για την ταχεία ολοκλήρωσή του.

Ο δήμαρχος Παν. Κουτσάφτης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Απ. Κοντογιώργος ζήτησαν την κατανόηση όλων για την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει στην καθημερινότητα για μερικές ώρες και ημέρες το κλείσιμο της οδού και συμφωνήθηκε η να γίνεται ένα 5ωρο κάθε πρωί και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών.

“Αντιμετωπίζουμε, σε συνεργασία με την , μια ακόμη πληγή που άφησαν στον τόπο μας τα περσινά , τα οποία στο συγκεκριμένο σημείο (χιλιομετρική θέση 41,1), διέλυσαν υποδομές και αλλοίωσαν τη μορφολογία.

Μετά τις άμεσες παρεμβάσεις προσωρινής αποκατάστασης, όπως συνέβη σε όλα τα σημεία του δικτύου που έπληξε η , δρομολογήσαμε έργα μόνιμου χαρακτήρα, τα οποία θα ενισχύουν και την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Μεγάλες διατομές, νέα τεχνικά έργα, σύγχρονες προδιαγραφές, συνεχής επίβλεψη, ποιοτική κατασκευή, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των νέων έργων που θα αναβαθμίζουν τις υποδομές και τις ασφαλείς μετακινήσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην καθημερινότητα αλλά και τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροτικός, ο τουριστικός κ.ά. Συνεχίζουμε με προγραμματισμό και με συνέργειες στη νέα περίοδο προόδου για τον τόπο μας”, επισήμανε ο δήμαρχος Παν. Κουτσάφτης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποζημιώσεις στο 100% της ζημίας το Νοέμβριο του 2021 - https://t.co/hpShvtY3q1 -

  • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Βόλου (Εσπερινό) #2οΕΠΑΛΒόλουΕσπερινό - https://t.co/7xakhftsfo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/bJmmFvYWED -

"Αλιεύοντας" την είδηση