Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Καράβωμα-Ζαγορά
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Καράβωμα-Ζαγορά

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Καράβωμα-Ζαγορά

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο Καράβωμα-Ζαγορά, με ολιγόωρο κλείσιμο της οδού, αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ζαγοράς, προκειμένου να διασφαλιστούν οι συνθήκες για την ταχεία και ασφαλή εκτέλεση εργασιών στο σημείο «γέφυρα» Ζαγοράς.

Σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, ο συγκεκριμένος δρόμος θα κλείνει από τις 8.30 π.μ. έως τις 13.30, προκειμένου το μεγάλο ερπυστριοφόρο μηχάνημα να τοποθετηθεί πασσάλους για την κατασκευή του νέου έργου, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή μηχανικών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και φορέων της περιοχής, παρουσιάστηκε το έργο, το χρονοδιάγραμμα και οι προϋποθέσεις για την ταχεία ολοκλήρωσή του.

Ο δήμαρχος Παν. Κουτσάφτης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Απ. Κοντογιώργος ζήτησαν την κατανόηση όλων για την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει στην καθημερινότητα για μερικές ώρες και ημέρες το κλείσιμο της οδού και συμφωνήθηκε η διακοπή κυκλοφορίας να γίνεται ένα 5ωρο κάθε πρωί και ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών.

«Αντιμετωπίζουμε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, μια ακόμη πληγή που άφησαν στον τόπο μας τα περσινά ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία στο συγκεκριμένο σημείο (χιλιομετρική θέση 41,1), διέλυσαν υποδομές και αλλοίωσαν τη μορφολογία.

Μετά τις άμεσες παρεμβάσεις προσωρινής αποκατάστασης, όπως συνέβη σε όλα τα σημεία του δικτύου που έπληξε η κακοκαιρία, δρομολογήσαμε έργα μόνιμου χαρακτήρα, τα οποία θα ενισχύουν και την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής.

Μεγάλες διατομές, νέα τεχνικά έργα, σύγχρονες προδιαγραφές, συνεχής επίβλεψη, ποιοτική κατασκευή, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των νέων έργων που θα αναβαθμίζουν τις υποδομές και τις ασφαλείς μετακινήσεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην καθημερινότητα αλλά και τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροτικός, ο τουριστικός κ.ά. Συνεχίζουμε με προγραμματισμό και με συνέργειες στη νέα περίοδο προόδου για τον τόπο μας», επισήμανε ο δήμαρχος Παν. Κουτσάφτης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Άμεσες νομοθετικές ρυθμίσεις για τη δόμηση στο Πήλιο ζητά ο Δήμος Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/4SlIwMWACr -

  • Συνελήφθη στην Σκιάθο μετά από καταδίκη στη Θεσσαλονίκη   - https://t.co/IdOYTWLRbm -

  • Συνεργασία 30ού Δ. Σχ. Βόλου με το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Π. Θ. - https://t.co/dFiwX5xkhz -

"Αλιεύοντας" την είδηση