Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Πρόσληψη καθαριστών-καθαριστριών σχολικών κτηρίων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου
Πρόσληψη καθαριστών-καθαριστριών σχολικών κτηρίων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Πρόσληψη καθαριστών-καθαριστριών σχολικών κτηρίων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

 

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα τριών (13) Καθαριστών-Καθαριστριών Σχολικών Μονάδων προχωρά ο Νοτίου Πηλίου για την σχολικών  κτηρίων του Δήμου, κατά το διδακτικό έτος 2022-.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 1/2022 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: dimos.notiou.piliou@gmail.com υπόψη κας Σγαρδώνη ή κας Θεοφυλακτοπούλου.

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας.

Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της ς υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες δεν θα γίνονται δεκτές.

Η υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την της ανάρτησης της ς στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι κατά το νόμο εξαιρετέα (δημόσια ή μη εργάσιμη) τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Συνεπώς η προθεσμία αρχίζει από 4/8/2022 και λήγει 17/8/2022 και ώρα 23:59.

Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση του υποψηφίου για Δήμο Νοτίου Πηλίου

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση