Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Πρόσληψη 23 υδρονομέων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου
Πρόσληψη 23 υδρονομέων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Πρόσληψη 23 υδρονομέων στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Στην πρόσληψη 23 υδρονομέων προχωρά ο Νοτίου Πηλίου κι κλεί όσους ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ως , για την αρδευτική περίοδο  από 1/4/2020 έως 30/9/2020.

Οι ενδιαφερόμενοι που συμφωνούν  με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω, να καταθέσουν τις τους από την 21-02-2020 έως την 28-02-2020 στο Γραφείο της Δ.Ε. ΜΗΛΕΩΝ, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Για να εκλεγεί κάποιος υδρονομέας πρέπει:
α. Να έχει την Ελληνική .
β. Να έχει συμπληρώσει το 23ον έτος της ηλικίας του και να μη υπερβαίνει το 60ο.
γ. Να γνωρίζει ανάγνωση και γραφή.
4. Απαιτούμενα Αρνητικά Προσόντα
Δεν μπορούν να εκλεγούν :
α. Οι καταδικασθέντες σε ποινή συνεπαγομένη κατά νόμο στέρηση της ικανότητος του διορισμού ως δημοσίου υπαλλήλου, εφ' όσον διαρκεί η στέρηση αύτη.
Δεν απαιτείται να έχουν απολυθεί από τις τάξεις του στρατού. Προτιμώνται όμως μεταξύ των εχόντων τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα υποψηφίων οι υπηρετήσαντες εις τις ένοπλες δυνάμεις και εκ τούτων οι έχοντες μάχιμο υπηρεσία
εν τη ζώνη επαφής μετά του εχθρού.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
Στην αίτηση που υποβάλλεται για τον διορισμό επισυνάπτονται:
α) Πιστοποιητικό του οικείου δημάρχου περί της εγγραφής του υποψηφίου στο μητρώο. Στο πιστοποιητικό πρέπει να φαίνεται και η χρονολογία της γεννήσεως.
β)Φωτοτυπία της ταυτότητας
γ)Υ/Δ στην οποία να δηλώνονται:
 Η συναίνεση του για την αυτεπάγγελτη αναζήτηση του ποινικού τους μητρώου σε περίπτωση πρόσληψης.
 Ότι δεν έχουν κώλυμα διορισμού λόγω ς σε ποινή συνεπαγομένη κατά νόμο στέρηση της ικανότητος του διορισμού ως δημοσίου υπαλλήλου, εφ' όσον διαρκεί η στέρηση αύτη.
Η εκλογή και ο μπορεί να γίνει και πριν την προσκόμιση των πιστοποιητικών, εφ' όσον υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου περί της συνδρομής των προσόντων και λοιπών προϋποθέσεων της εκλογής. Υποχρεούται όμως ο διορισθείς να προσκομίσει τα παραπάνω δικαιολογητικά εντός ευλόγου από του διορισμού προθεσμίας, άλλως απολύεται άνευ οιασδήποτε διατυπώσεως. Η προθεσμία αυτή, η οποία αναγράφεται στο έγγραφο του διορισμού, δεν δύναται να είναι μεγαλύτερη των 30 ημερών από την κοινο του εγγράφου του διορισμού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση