Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Πρόσκοποι: «Φέτος τα Χριστούγεννα, κάνε μια καλή πράξη»
Πρόσκοποι: «Φέτος τα Χριστούγεννα, κάνε μια καλή πράξη»

Πρόσκοποι: «Φέτος τα Χριστούγεννα, κάνε μια καλή πράξη»

 

 

Η Προσκόπων όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει την καλή της πράξη και στηρίζεται στην βοήθεια όλων για να γεμίσουμε το εορταστικό τραπέζι, όσων συνανθρώπων το χρειάζονται.

Το Σάββατο 24/12/2016,παραμονή Χριστουγέννων,  από τις 11.00 το πρωί έως τις 16.00 το μεσημέρι, έξω από επιλεγμένα super market στη Μαγνησία, θα βρίσκονται πρόσκοποι από όλα τα Συστήματα της ς Προσκόπων , όπου και θα ενημερώνουν τους που θα πραγματοποιούν τις εορταστικές τους αγορές για τα είδη που μπορούν να προσφέρουν.

Στη δράση «Φέτος τα , κάνε μια καλή πράξη» λαμβάνει μέρος όλο το ανήλικο και ενήλικο δυναμικό (Τμήματα, Βαθμοφόροι) της Περιφέρειας Προσκόπων Μαγνησίας, σε Βόλο, , Αγριά, Αλόννησο και Σκόπελο

Στην είσοδο των  super market θα περιμένουν  με το χαμόγελο  και την στολή τους και θα   μοιράσουν  ενημερωτικό υλικό για τα που θα συγκεντρώνονται και τον σκοπό της παρουσίας τους.

Τα που θα συλλεχθούν, θα διανεμηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ( & Δος Ημίν Σήμερον).

Τα είδη που θα προσφερθούν είναι:

Πακέτο Μακαρόνια

Ρύζι

Γάλα Μακράς Διάρκειας

Οδοντόπαστα – Οδοντόβουρτσα

Σαπούνι

Αλεύρι

Κονσέρβες

Χυμούς Μακράς Διάρκειας

Συσκευασμένα τυροκομικά μακράς Διάρκειας

Σάλτσες

Δημητριακά

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση