Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Προσφυγή της μείζονος αντιπολίτευσης Νοτίου Πηλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση
Προσφυγή της μείζονος αντιπολίτευσης Νοτίου Πηλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Προσφυγή της μείζονος αντιπολίτευσης Νοτίου Πηλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Έλεγχο γι πράβαση καθήκοντος του δημάρχου Μιτζικού Μιχαήλ και της πρόεδρου   Συρίη Μαρίνας καθώς και ακύρωση της 4ης Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά σύσσωμη η μείζονα μειοψηφία του Δήμου οτίου Πηλίου με προσφυγή της στην .

Σε δήλωση του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας αναφέρει πως η υποβάθμιση του Δήμου οτίου Πηλίου συνεχίζεται καθημερινά από το κακόγουστο θίασο του κυρίου Μιτζικού. Με αφορμή την αλλαγή του τρόπου πραγματοποίησης της 4ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μια πριν την έναρξη της μετά από εντολή του δημάρχου κ. Μιτζικού στη νέα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Συριή, οδήγησε και τα οκτώ (8) μέλη της μείζονος μειοψηφίας στην κατάθεση προσφυγής στην ζητώντας την ακύρωση του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τον έλεγχο για πειθαρχικές της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου  Συριή Μαρίνας αλλά και του ίδιου του δημάρχου  Μιτζικού Μιχαήλ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση