Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Προσδοκίες από την επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ στη Ζαγορά
Προσδοκίες από την επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ στη Ζαγορά

Προσδοκίες από την επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ στη Ζαγορά

Προσδοκίες για την επίλυση ζητημάτων που αφορούν στον ΕΛΓΑ δημιουργήθηκαν στον αγροτικό κόσμο της περιοχής από την επίσκεψη του προέδρου του Οργανισμού . Λυκουρέντζου σε περιοχές του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Ο δήμαρχος Παν. και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την επίσκεψη του προέδρου στο Δημαρχείο στην Ζαγορά, είχαν την ευκαιρία σε κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης να αναπτύξουν στον κ. Λυκουρέντζο όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς και αφορούν τον ΕΛΓΑ, με τον πρόεδρο να δηλώνει πως θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για την επίλυση των θεμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη συζήτηση που ακολούθησε με τη συμμετοχή της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, του Μαγνησίας της Κων. Μαραβέγια, του προέδρου του Συνεταιρισμού Ζαγοράς Γ. Κράβαρη κ.ά., εξετάστηκαν ένα προς ένα όλα τα θέματα που αφορούν αποζημιώσεις, συμψηφισμούς, προγράμματα χαλαζικής προστασίας και τονίστηκε η ανάγκη συμπίεσης του χρόνου για το εκτιμητικό έργο, για την καταβολή των αποζημιώσεων, την κάλυψη ζημιών εκτός κανονισμού κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση