Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Προγραμματικές συμβάσεις για έργα στον Δήμο Νοτίου Πηλίου
Προγραμματικές συμβάσεις για  έργα στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Προγραμματικές συμβάσεις για έργα στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Υπογράφθηκν μετξύ Περιφέρειας ς και Δήμου οτίου Πηλίου, προγραμματικές συμβάσεις, για τα έργα «Συντήρηση και επισκευή εκπαιδευτικού Κέντρου στην Τ.Κ. εοχωρίου της Δ.Ε. Αφετών», προϋπολογισμού 67.227,50 € και «Προμήθεια τεχνητού χλοοτάπητα για το γήπεδο ς», προϋπολογισμού 120.000,00 €.

Την Δευτέρα 21-12-2020 ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Mιχ. επισκέφθηκε την αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, την οποία  ευχαρίστησε για τις ενέργειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ώστε τα δύο αυτά έργα να υλοποιηθούν, κάτι που θα ήταν αδύνατο χωρίς τη χρηματοδότηση και την επίβλεψη του έργου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης  ανέφερε: «είμαστε σε μια διαρκή επι και συνεργασία με τους Δήμους και τα Τοπικά Συμβούλια, προκειμένου να αξιολογήσουμε τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, να προγραμματίζουμε και όπου είναι εφικτό να υλοποιούμε έργα, σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες. Έργα ουσίας τα οποία συχνά δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά μας.»

Αντικείμενο του έργου «Προμήθεια τεχνητού χλοοτάπητα», είναι η εκτέλεση όλων των εργασιών αντικατάστασης του υφιστάμενου φθαρμένου τεχνητού χλοοτάπητα με τεχνητό νέας γενιάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου ς. Πιο συγκεκριμένα προβλέπεται να γίνουν αποξήλωση του παλιού χλοοτάπητα, ευθυγράμμιση του αγωνιστικού χώρου, εγκατάσταση νέου συνθετικού χλοοτάπητα, γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, πλήρωση του τάπητα με τα κατάλληλα υλικά, κ.λπ.

Όσον αφορά στο έργο της συντήρησης και επισκευής εκπαιδευτικού κέντρου στη Δημοτική Ενότητα Αφετών, οι εργασίες που προβλέπεται να γίνουν είναι η αντικατάσταση στέγης κυρίως κτιρίου, αντικατάσταση στέγης κυλικείου, αντικατάσταση και επισκευή κουφωμάτων, επιδάπεδων πλακών στον αύλειο χώρο, αντικατάσταση και επισκευή θυρών και μονάδων θέρμανσης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση