Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Προχωρά η κατασκευή του Αλιευτικού Καταφυγίου Πλατανιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Προχωρά η κατασκευή του Αλιευτικού Καταφυγίου Πλατανιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Προχωρά η κατασκευή του Αλιευτικού Καταφυγίου Πλατανιά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Θεσσαλίας οι εργασίες για την κατασκευή Αλιευτικού Καταφυγίου στον Πλατανιά οτίου Πηλίου,

Κατασκευάζονται και τοποθετούνται οι τεχνητοί ογκόλιθοι για την επέκταση του προσήνεμου μώλου, προχωρά η θωράκιση του προσήνεμου μώλου και ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της κατασκευής της ς του  Αλιευτικού Καταφυγίου.

Η Αντι Δωροθέα Κολυνδρίνη μαζί με τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Γιώργο Κίτσο και Γιάννη Τέα, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Θανάση Μόρα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γρηγόρη Ιγγλέση και τον Δήμαρχο οτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικό επισκέφτηκαν τον Πλατανιά και ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 6.485.240 και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Πρόκειται για έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των ψαράδων και κατοίκων της περιοχής. Βελτιώνει τις συνθήκες ς και δημιουργεί συνθήκες ασφάλειας για σκάφη παράκτιας και μέσης ς. Ένα έργο που αλλάζει την , την ποιότητα του περιβάλλοντος και την καθημερινότητα στον Πλατανιά.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση