Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ποσό 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στις Αφέτες
Ποσό 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στις Αφέτες

Ποσό 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στις Αφέτες

Ποσό ύψους 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στη δημοτική ενότητα Αφετών στο Δήμο Νοτίου Πηλίου εξασφαλίστηκαν με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με  διαδικτυακή  ανάρτηση τουγενικού  γραμματέα  Οικονομικής Πολιτικής Χρήστος Τριαντόπουλος “σε επικοινωνία που είχαμε, κατά την προηγούμενη περίοδο, με το δήμαρχο Νοτίου Πηλίου,  Μιχάλη Μιτζικό, συζητήσαμε για μία σειρά από ζημιές στις υποδομές του δήμου λόγω προηγούμενων θεομηνιών.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν εκτεταμένες καταστροφές στο οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Αφετών, με αποτέλεσμα να καθίσταται αναγκαία η προώθηση πρωτοβουλιών και έργων για να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα στο οδικό δίκτυο του δήμου και να εξασφαλιστεί η οδική των κατοίκων της περιοχής.

Το ζητούμενο, συνεπώς, ήταν να αξιοποιηθούν περισσότεροι πόροι από τους αρχικά υπολογισθέντες -κοντά στις 73.000 ευρώ- από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να καλυφθούν στο σύνολό τους οι εν λόγω ζημίες στη δημοτική ενότητα Αφετών.

Έτσι, σε συνέχεια σχετικής επιστολής από το Δήμο Νοτίου Πηλίου, αλλά και επικοινωνίας που είχαμε με τον γενικό γραμματέα Υποδομών   Γ. Καραγιάννη, αποφασίστηκε προ ημερών από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών  Κ. Καραμανλή η ανακατανομή των διαθέσιμων επιχορηγούμενων πόρων, ώστε να προκύψουν 290.000 ευρώ για την κάλυψη των συγκεκριμένων ζημιών στο Δήμο Νοτίου Πηλίου και, δη, στη δημοτική ενότητα Αφετών.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση