Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ποσό 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στις Αφέτες
Ποσό 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στις Αφέτες

Ποσό 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στις Αφέτες

Ποσό ύψους 290.000 γι την κάλυψη ζημιών στη δημοτική ενότητ Αφετών στο Δήμο Νοτίου Πηλίου εξασφαλίστηκαν με του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με  διαδικτυακή  ανάρτηση τουγενικού  γραμματέα  ς Πολιτικής “σε επικοινωνία που είχαμε, κατά την προηγούμενη περίοδο, με το δήμαρχο Νοτίου Πηλίου,  Μιχάλη Μιτζικό, συζητήσαμε για μία σειρά από στις του δήμου λόγω προηγούμενων θεομηνιών.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν εκτεταμένες καταστροφές στο οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Αφετών, με να καθίσταται αναγκαία η προώθηση πρωτοβουλιών και έργων για να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα στο οδικό δίκτυο του δήμου και να εξασφαλιστεί η οδική ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής.

Το ζητούμενο, συνεπώς, ήταν να αξιοποιηθούν περισσότεροι πόροι από τους αρχικά υπολογισθέντες -κοντά στις 73.000 - από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να καλυφθούν στο σύνολό τους οι εν λόγω ζημίες στη δημοτική ενότητα Αφετών.

Έτσι, σε συνέχεια σχετικής επιστολής από το Δήμο Νοτίου Πηλίου, αλλά και επικοινωνίας που είχαμε με τον γενικό γραμματέα Υποδομών   Γ. Καραγιάννη, αποφασίστηκε προ ημερών από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών  Κ. Καραμανλή η ανακατανομή των διαθέσιμων επιχορηγούμενων πόρων, ώστε να προκύψουν 290.000 ευρώ για την κάλυψη των συγκεκριμένων ζημιών στο Δήμο Νοτίου Πηλίου και, δη, στη δημοτική ενότητα Αφετών.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση