Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Ποσό 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στις Αφέτες
Ποσό 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στις Αφέτες

Ποσό 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στις Αφέτες

Ποσό ύψους 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στη δημοτική ενότητα Αφετών στο εξασφαλίστηκαν με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με  διαδικτυακή  ανάρτηση τουγενικού  γραμματέα  Οικονομικής Πολιτικής Χρήστος Τριαντόπουλος “σε που είχαμε, κατά την προηγούμενη περίοδο, με το δήμαρχο Νοτίου Πηλίου,  Μιχάλη Μιτζικό, συζητήσαμε για μία σειρά από στις του δήμου λόγω προηγούμενων θεομηνιών.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν εκτεταμένες στο της δημοτικής ενότητας Αφετών, με αποτέλεσμα να καθίσταται αναγκαία η πρωτοβουλιών και έργων για να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα στο του δήμου και να εξασφαλιστεί η των κατοίκων της περιοχής.

Το ζητούμενο, συνεπώς, ήταν να αξιοποιηθούν περισσότεροι πόροι από τους αρχικά υπολογισθέντες -κοντά στις 73.000 ευρώ- από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να καλυφθούν στο σύνολό τους οι εν λόγω ζημίες στη δημοτική ενότητα Αφετών.

Έτσι, σε συνέχεια σχετικής επιστολής από το , αλλά και επικοινωνίας που είχαμε με τον γενικό γραμματέα Υποδομών   . Καραγιάννη, αποφασίστηκε προ ημερών από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών  Κ. Καραμανλή η ανακατανομή των διαθέσιμων επιχορηγούμενων πόρων, ώστε να προκύψουν 290.000 ευρώ για την κάλυψη των συγκεκριμένων ζημιών στο Δήμο Νοτίου Πηλίου και, δη, στη δημοτική ενότητα Αφετών.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ακινητοποιημένο το "Ερατώ" στην Αλόννησο λόγω μηχανικής βλάβης #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/nhkmojdzSX -

  • Αιφνίδιος θάνατος 41χρονου στη Νέα Ιωνία #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/RBFyki7io6 -

  • Μητσοτάκης στo Reuters: Θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη όσα της πήρε ο κ. Τσίπρας #EUMED9 - https://t.co/0ALzsPUEMi -

"Αλιεύοντας" την είδηση