Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Ποσό 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στις Αφέτες
Ποσό 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στις Αφέτες

Ποσό 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στις Αφέτες

Ποσό ύψους 290.000 ευρώ για την κάλυψη ζημιών στη δημοτική ενότητα Αφετών στο Δήμο Νοτίου Πηλίου εξασφαλίστηκαν με του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με  διαδικτυακή  ανάρτηση τουγενικού  γραμματέα  Οικονομικής Πολιτικής “σε που είχαμε, κατά την προηγούμενη περίοδο, με το δήμαρχο Νοτίου Πηλίου,  Μιχάλη Μιτζικό, συζητήσαμε για μία σειρά από στις υποδομές του δήμου λόγω προηγούμενων θεομηνιών.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν εκτεταμένες στο οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Αφετών, με να καθίσταται αναγκαία η προώθηση πρωτοβουλιών και έργων για να αποκατασταθεί η λειτουργικότητα στο οδικό δίκτυο του δήμου και να εξασφαλιστεί η των κατοίκων της περιοχής.

Το ζητούμενο, συνεπώς, ήταν να αξιοποιηθούν περισσότεροι πόροι από τους αρχικά υπολογισθέντες -κοντά στις 73.000 ευρώ- από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ώστε να καλυφθούν στο σύνολό τους οι εν λόγω ζημίες στη δημοτική ενότητα Αφετών.

Έτσι, σε συνέχεια σχετικής επιστολής από το Δήμο Νοτίου Πηλίου, αλλά και επικοινωνίας που είχαμε με τον γενικό γραμματέα Υποδομών   . Καραγιάννη, αποφασίστηκε προ ημερών από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών  Κ. Καραμανλή η ανακατανομή των διαθέσιμων επιχορηγούμενων πόρων, ώστε να προκύψουν 290.000 ευρώ για την κάλυψη των συγκεκριμένων ζημιών στο Δήμο Νοτίου Πηλίου και, δη, στη δημοτική ενότητα Αφετών.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση