Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Πόλος έλξης  το νεοσύστατο ΕΠΑΛ Αργαλαστής
Πόλος έλξης  το νεοσύστατο ΕΠΑΛ Αργαλαστής

Πόλος έλξης  το νεοσύστατο ΕΠΑΛ Αργαλαστής

Συνάντηση εργασίας δημάρχου Μιχ. Μιτζικού με τον διευθυντή του σχολείου Ευ. Παρασκευά

 

Συνάντηση εργασίας  με τον ορισθέντα διευθυντή του νεοσύστατου ΕΠΑΛ Αργαλαστής  Ευ. Παρασκευά είχε σήμερα ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου  Μιχάλης Μιτζικός.

Ο δήμαρχος και ο διευθυντής  συζήτησαν τα λειτουργικά ζητήματα , ώστε να είναι εύρυθμη η λειτουργία του νεοσύστατου ΕΠΑΛ Αργαλαστής και στη συνέχεια πραγματοποίησαν αυτοψία στις σχολικές εγκαταστάσεις.

Όπως τόνισε ο κ. Μιτζικός,  η Δημοτική Αρχή στηρίζει σθεναρά το ΕΠΑΛ , προκειμένου το νέο Λύκειο  να καταστεί πόλος εκπαίδευσης και παροχής  γνώσης σε όλους τους μαθητές του Πηλίου.

Στο ΕΠΑΛ Αργαλαστής θα υπάρχουν οι τομείς:  α) Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος και β) Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων από τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Αξίζει  να αναφερθεί πως το ΕΠΑΛ ιδρύθηκε με ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, σε συνέχεια της στενής συνεργασίας με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, προκειμένου οι μαθητές να μην αναγκάζονται καθημερινά να μετακινούνται από και προς  το Βόλο, ώστε να μορφωθούν.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τέσσερα νέα έργα για την πόλη του Βόλου ενέκρινε ο περιφερειάρχης με πόρους του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας… - https://t.co/L7eHN0LhHz -

  • Συνελήφθησαν αλλοδαποί στον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου - https://t.co/d5gO3IDkzu -

  • Έξι νέα θετικά κρούσματα Covid 19 σε Σκόπελο, Λάρισα και Καρδίτσα - https://t.co/GVzYfHHSjc -

"Αλιεύοντας" την είδηση