Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 στην Αγριά
Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 στην Αγριά

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 στην Αγριά

Ο Τομέας Νεότητας και Πολιτισμού του Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου της ΔΕ Αγριάς του Δ.Βόλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων , έχει την τιμή να φιλοξενεί το μουσικό σχήμα “ΜΕΛΙΡΙ” την Πέμπτη 28/6 στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αγριάς, στις 9.00 μμ.

Το Μουσικό Ταξίδι Χωρίς Σύνορα θα μας πάει Κάτω , Ισπανία, Βέλγιο, Ελλάδα και ακόμη πιο πέρα με την Ειρήνη Χουλιαρά (τραγούδι, κιθάρα, φλάουτο), τη Μελίνα Ατρείδου (τραγούδι, φλάουτο, γιουκαλίλι) και τον Μάριο Ποδάρα (βιολί, κιθάρα, καχόν).

Η Ειρήνη Χουλιαρά και η Μελίνα Ατρείδου, με αφορμή ένα δι και συνοδοιπόρους ένα φλάουτο, μια κιθάρα και δυο φωνές, ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους και γεύτηκαν τις κουλτούρες τους με τη ενός μουσικού σχήματος που ακούει στο όνομα ”ΜΕΛΙΡΙ”. Τον Ιανουάριο του στο σχήμα εντάχθηκε ο “πολυμήχανος” Μάριος Ποδάρας με μια βαλίτσα όργανα.

Όπως τα χρώματα μπλέκονται σε μια παλέτα έτσι και οι ήχοι αναμειγνύονται δίχως όρια. Ακολουθήστε τους στην Κάτω , την Ισπανία, το Βέλγιο, τον Αμερικανικό Νότο, την Κολομβία, την Ελλάδα… σε ένα δι μουσικό.

Ένα ακόμα πολιτιστικό καλοκαίρι ξεκίνησε στην Αγριά, υποσχόμενο ξεχωριστές στιγμές καλλιτεχνικής έκφρασης.Ποικίλες θα ομορφύνουν τα καλοκαιρινά μας βράδια, δίνοντας την ευκαιρία σε δημότες και επισκέπτες να απολαύσουν στιγμές ς και πολιτισμού, σ' ένα μοναδικά όμορφο περιβάλλον.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση