Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Πλαστογράφηση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής κατήγγειλε το μέλος της του δήμου Νοτίου Πηλίου
Πλαστογράφηση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής κατήγγειλε το μέλος της του δήμου Νοτίου Πηλίου

Πλαστογράφηση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής κατήγγειλε το μέλος της του δήμου Νοτίου Πηλίου

Πλστογράφηση πόφασης ς Επιτροπής κατήγγειλε το μέλος της ς Επιτροπής του δήμου Νοτίου Πηλίου και πρόεδρος της ΔΙΝΚΙΠ κ. Γαρυφάλλου όπως ανέφερε στο «Θεσσαλικό Περισκόπιο» ο , μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δήμο Νοτίου Πηλίου.

Το θέμα θα τεθεί προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και θα αιτηθεί η παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο κ. Παπαδημητρίου έκανε λόγο για διαλυτικά φαινόμενα στην ομάδα πλειοψηφίας μετά και τις παρ του προέδρου του Δ.Σ. κ. Καλογήρου, του κ. Γιαμαρέλλου, αντιδημάρχου Τρίκερι και την καταγγελία της κ. Γαρυφάλλου.

Μάλιστα επισήμανε ότι πρόσφατα κατέθεσε την παραίτησή του και ο κ. Ευαγγελάκης, αντιδήμαρχος Αφετών,  αλλά μετά από διαβουλεύσεις πήρε πίσω την παραίτησή του.

Ειδικότερα ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι η κ. Γαρυφάλλου ζήτησε με αίτησή της να πληροφορηθεί γιατί της Οικονομικής Επιτροπής για ανάθεση σε νομικό της υπόθεσης υπεξαίρεσης χρημάτων από τον παλιό δήμο Αφετών, τελικά συμπληρώθηκε και με άλλες ενέργειες οι οποίες προστέθηκαν εκ των υστέρων.

«Προστέθηκαν πράγματα που εμείς δεν αποφασίσαμε. Αυτό είναι πλαστογραφία και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Το θέμα διερευνάται. Εγώ ζήτησα να μην συζητηθεί στην Οικονομική αλλά να έλθει προς συζήτηση το θέμα στο Συμβούλιο» επισήμανε ο κ. Παπαδημητρίου.

«Για την εκτός από μένα και την κ. Γαρυφάλλου δεν ξέρουμε τι είπαν τα άλλα μέλη της πλειοψηφίας που είναι μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, αλλά και ο δήμαρχος που προεδρεύει. Περιμένουμε τη του Δημοτικού Συμβουλίου».

Επιπλέον τόνισε ότι δεν χαροποιεί κανένα το γεγονός ότι η ομάδα πλειοψηφίας παρουσιάζει αυτή την κατάσταση, καθώς δεν είναι σε θέση πλέον να λάβει αποφάσεις για σημαντικά θέματα του δήμου που χρονίζουν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση