Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Πλαστογράφηση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής κατήγγειλε το μέλος της του δήμου Νοτίου Πηλίου
Πλαστογράφηση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής κατήγγειλε το μέλος της του δήμου Νοτίου Πηλίου

Πλαστογράφηση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής κατήγγειλε το μέλος της του δήμου Νοτίου Πηλίου

Πλαστογράφηση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής κατήγγειλε το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Νοτίου Πηλίου και πρόεδρος της ΔΙΝΚΙΠ κ. Γαρυφάλλου όπως ανέφερε στο «Θεσσαλικό Περισκόπιο» ο Μιλτιάδης Παπαδημητρίου, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δήμο Νοτίου Πηλίου.

Το θέμα θα τεθεί προς συζήτηση στο και θα αιτηθεί η παρέμβαση εισαγγελέα.

Ο κ. Παπαδημητρίου έκανε λόγο για διαλυτικά φαινόμενα στην ομάδα πλειοψηφίας μετά και τις του προέδρου του Δ.Σ. κ. Καλογήρου, του κ. Γιαμαρέλλου, αντιδημάρχου και την της κ. Γαρυφάλλου.

Μάλιστα επισήμανε ότι πρόσφατα κατέθεσε την παραίτησή του και ο κ. Ευαγγελάκης, αντιδήμαρχος Αφετών,  αλλά μετά από διαβουλεύσεις πήρε πίσω την παραίτησή του.

Ειδικότερα ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι η κ. Γαρυφάλλου ζήτησε με αίτησή της να πληροφορηθεί γιατί απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για ανάθεση σε νομικό της υπόθεσης υπεξαίρεσης χρημάτων από τον παλιό δήμο Αφετών, τελικά συμπληρώθηκε και με άλλες ενέργειες οι οποίες προστέθηκαν εκ των υστέρων.

«Προστέθηκαν πράγματα που εμείς δεν αποφασίσαμε. Αυτό είναι και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Το θέμα διερευνάται. Εγώ ζήτησα να μην συζητηθεί στην Οικονομική αλλά να έλθει προς συζήτηση το θέμα στο » επισήμανε ο κ. Παπαδημητρίου.

«Για την ώρα εκτός από μένα και την κ. Γαρυφάλλου δεν ξέρουμε τι είπαν τα άλλα μέλη της πλειοψηφίας που είναι μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, αλλά και ο δήμαρχος που προεδρεύει. Περιμένουμε τη του Δημοτικού Συμβουλίου».

Επιπλέον τόνισε ότι δεν χαροποιεί κανένα το γεγονός ότι η ομάδα πλειοψηφίας παρουσιάζει αυτή την κατάσταση, καθώς δεν είναι σε θέση πλέον να λάβει αποφάσεις για σημαντικά θέματα του δήμου που χρονίζουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διακοπή κυκλοφορίας στις Λεωφόρους Αθηνών και Λαρίσης λόγω ασφαλτόστρωσης  - https://t.co/loOkxQ6TAb… -

  • #διακομιδή 55χρονου από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/Tp42jboffZ -

  • #διακομιδή 73χρονης από την Σκόπελο στο Βόλο #διακομιδή - https://t.co/AvNQLnFkfM -

"Αλιεύοντας" την είδηση