Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Πέτρινη πεζούλα για την ενίσχυση της οδική ασφάλειας στην είσοδο της Αργαλαστής
Πέτρινη πεζούλα για την ενίσχυση της οδική ασφάλειας στην είσοδο της Αργαλαστής

Πέτρινη πεζούλα για την ενίσχυση της οδική ασφάλειας στην είσοδο της Αργαλαστής

 

Πέτρινη πεζούλα στην είσοδο της Αργαλαστής για την ομαλή των πεζών και την απρόσκοπτη και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων κατασκευάζει η με από το της Περιφέρειας.

«Ενισχύουμε την  στην είσοδο της Αργαλαστής, ικανοποιώντας τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και των επισκεπτών. Τα μας δημιουργούν και ρίχνουν χρήμα στην τοπική οικονομία» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Το έργο

Προβλέπεται να γίνει κατασκευή νέας πέτρινης πεζούλας, διαστάσεων 74,00m μήκος και 1,80m ύψος, η οποία θα κατασκευαστεί σε απόσταση 2,00m περίπου από την υφιστάμενη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή συνέχεια του υπάρχοντος πεζοδρομίου και κατ’ επέκταση η απρόσκοπτη κυκλοφορία των πεζών, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν έχουν ασφαλή τρόπο διέλευσης από το συγκεκριμένο σημείο.

Επίσης διευρύνεται  ο υπάρχων δρόμος κατά 0,30m πλάτος, γεγονός που θα βοηθήσει στην ομαλότερη και ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων, αφού καθημερινά προκαλείται μποτιλιάρισμα εξαιτίας της ολιγόλεπτης στάσης διαφόρων οχημάτων προκειμένου να επισκεφθούν τα τοπικά καταστήματα.

Επίσης, η κατασκευή της πεζούλας από λευκή πέτρα Πηλίου θα είναι απόλυτα συμβατή και σύμφωνη με το ύφος και την αρχιτεκτονική του Ιερού Ναού και συνολικά το έργο θα βελτιώνει κατά πολύ την όψη ενός απόλυτα κεντρικού σημείου της Τοπικής Κοινότητας Αργαλαστής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη ιδιοκτήτη #μπαρ για ανεμβολίαστους πελάτες #μπαρ - https://t.co/7KZL6PAnGE -

  • #φωτιά σε ξερά χόρτα στα Καλά Νερά #ΚαλάΝερά #φωτιά - https://t.co/NXwyLcCRuI -

  • #πολιτική και Ποδήλατο: Η ανάγκη για συνεχή κίνηση #πολιτική - https://t.co/HneMBnthy2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση