Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Περισσότερες συνέργειες για την ενίσχυση δομών υγείας και εκπαίδευσης στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου
Περισσότερες συνέργειες για την ενίσχυση δομών υγείας και εκπαίδευσης στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Περισσότερες συνέργειες για την ενίσχυση δομών υγείας και εκπαίδευσης στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

 

Την πρωτοβουλία της Bank να εντάξει στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας δομές υγείας και ς του Δήμου Ζς – Μουρεσίου, χαιρέτισε με την παρουσία του σε δύο εκδηλώσεις, στο Δημοτικό Σχολείο Ζαγοράς και στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, ο Δήμαρχος .

Στις δύο εκδηλώσεις, ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του ΔΣ και Αντιδήμαρχοι, καλωσόρισαν την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέττα Μακρή και τα στελέχη της Bank, τονίζοντας το κοινωνικό αποτύπωμα των δράσεων και των συνεργειών προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Πρόκειται για τις δράσεις “Μαζί, με στόχο την υγεία” και ” Μαζί, με στόχο την παιδεία”, οι οποίες παρουσιάστηκαν χθες στην Ζαγορά με την προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού τον οποίο ζήτησε το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και αθλητικού και τεχνολογικού εξοπλισμού στο Δημοτικό Σχολείο.

“Σας καλωσορίζουμε όχι μόνο στον Δήμο μας αλλά και στην ευρεία σύμπραξη δυνάμεων, οι οποίες υποστηρίζουν την λειτουργία δομών σε κρίσιμους τομείς όπως η δημόσια Υγεία και η Εκπαίδευση.

Συνειδητά η Δημοτική Αρχή, επισήμανε ο κ. , ενισχύει με διάφορες ενέργειες, με έργα κ.α., την λειτουργία δημοσίων δομών, διεκδικώντας την αναβάθμισή τους και την ανάπτυξη νέων για την των υγειονομικών και εκπαιδευτικών ανισοτήτων, την παραμονή του πληθυσμού στην περιοχή, την προσέλκυση περισσότερων τουριστών κ.λπ.

Η των προσπαθειών μας για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στις δημόσιες δομές ς και υγείας στην περιοχή μας, ενισχύεται από προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, τα οποία τονώνουν την αίσθηση ασφάλειας για θέματα υγείας, δίνουν προστιθέμενη αξία στο έργο του Κέντρου Υγείας, υποστηρίζουν την πρόσβαση των παιδιών στη γνώση με σύγχρονα συστήματα διδασκαλίας όπως και τη φυσική κατάσταση των παιδιών, με τη διάθεση ειδών αθλητικού εξοπλισμού.”

Ο Δήμαρχος, δέχτηκε για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες του Διευθυντή του Δημοτικού Ζαγοράς  Κ. Τάσιου και του Διευθυντή του ΚΥ  Δ. Κανάτα για την αδιάλειπτη στήριξη του Δήμου στις δομές και στην αποστολή τους.

Κάλεσε, τέλος, την να εντείνει τις προσπάθειες για την ενίσχυση των δημοσίων δομών στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου και φορείς του ιδιωτικού τομέα να εφαρμόσουν Προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας με υψηλή Κοινωνική Αξία στην περιοχή.

????????????????????????????????????

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση