Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Παρεμβάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων για τις καταστροφές στο Πήλιο
Παρεμβάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων για τις καταστροφές στο Πήλιο

Παρεμβάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων για τις καταστροφές στο Πήλιο

Κατόπιν των δυσμενών καιρικών συνθηκών που έχουν πλήξει την περιοχή του Πηλίου και έχουν επιφέρει ανυπολόγιστες ζημιές στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου και όχι μόνο,  η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησία έστειλε επιστολή στην πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, , για τις δικές της άμεσες ενέργειες προκειμένου το Υπουργείο Υποδομών σε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να μπορέσουν το συντομότερο δυνατόν να προχωρήσουν τη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών.

Η επιστολή έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους βουλευτές της καθώς και στην υφυπουργό Οικονομικών,   Κατερίνα Παπανάτσιου.

Στην κα. Παπανάτσιου καθώς και στην υπουργό Τουρισμού, Έλενα  ,  έχουν σταλεί επιστολές αναφορικά με θέματα που άπτονται των δικών τους Υπουργείων.

Συγκεκριμένα, στην υφυπουργό Οικονομικών έχει ζητηθεί οι που έχουν πληγεί από τις να «παγώσουν» οι εισφορές τους προς το Κράτος για τους επόμε 4 μήνες, μέχρι έως ότου οι επιχειρήσεις αυτές ανακάμψουν οικονομικά, ενώ από το Υπουργείο Τουρισμού η Ένωση ζητά την άμεση αποκατάσταση της τουριστικής εικόνας του Πηλίου με διάφορα μέσα.

Επιστολές έχουν σταλεί επίσης και στους Δήμους και Νοτίου Πηλίο ζητώντας   να «παγώσει» η καταβολή φόρων, δόσεων και γενικότερα υποχρεώσεων προς αυτούς για τους επόμε 4 μήνες.

Συνάντηση έχει ζητηθεί από την κα. Κουντουρά προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις που αφορούν την επικοινωνιακή πολιτική για την προώθηση του Πηλίου δεδομένου ότι έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και στις κρατήσεις αλλά και στην περαιτέρω εικόνα του.

Τέλος από τα μέλητης Ένωσης Ξενοδόχων  έχει ζητηθεί μια πρώτη εκτίμηση των απολεσθέντων κρατήσεων του καθώς και άλλες ζημιές που θεωρούν ότι δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση