Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Παρεμβάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων για τις καταστροφές στο Πήλιο
Παρεμβάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων για τις καταστροφές στο Πήλιο

Παρεμβάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων για τις καταστροφές στο Πήλιο

Κατόπιν των δυσμενών καιρικών συνθηκών που έχουν πλήξει την περιοχή του Πηλίου και έχουν επιφέρει ανυπολόγιστες ζημιές στο οδικό κύκλωμα του Πηλίου και όχι μόνο,  η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησία έστειλε επιστολή στην πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, για τις δικές της άμεσες ενέργειες προκειμένου το Υπουργείο Υποδομών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να μπορέσουν το συντομότερο δυνατόν να προχωρήσουν τη διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών.

Η επιστολή έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους βουλευτές της Μαγνησίας καθώς και στην υφυπουργό Οικονομικών,   Κατερίνα Παπανάτσιου.

Στην κα. Παπανάτσιου καθώς και στην υπουργό Τουρισμού, Έλενα  Κουντουρά,  έχουν σταλεί επιστολές αναφορικά με θέματα που άπτονται των δικών τους Υπουργείων.

Συγκεκριμένα, στην υφυπουργό Οικονομικών έχει ζητηθεί οι τουριστικές επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τις καταστροφές να «παγώσουν» οι εισφορές τους προς το Κράτος για τους επόμενους 4 μήνες, μέχρι έως ότου οι επιχειρήσεις αυτές ανακάμψουν οικονομικά, ενώ από το Υπουργείο Τουρισμού η Ένωση ζητά την άμεση αποκατάσταση της τουριστικής εικόνας του Πηλίου με διάφορα μέσα.

Επιστολές έχουν σταλεί επίσης και στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίο ζητώντας   να «παγώσει» η καταβολή φόρων, δόσεων και γενικότερα υποχρεώσεων προς αυτούς για τους επόμενους 4 μήνες.

Συνάντηση έχει ζητηθεί από την κα. Κουντουρά προκειμένου να δοθούν άμεσες λύσεις που αφορούν την επικοινωνιακή πολιτική για την προώθηση του Πηλίου δεδομένου ότι έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και στις κρατήσεις αλλά και στην περαιτέρω εικόνα του.

Τέλος από τα μέλητης Ένωσης Ξενοδόχων  έχει ζητηθεί μια πρώτη εκτίμηση των απολεσθέντων κρατήσεων του Πάσχα καθώς και άλλες ζημιές που θεωρούν ότι δεν έχουν γνωστοποιηθεί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Ανάβρα του Ν. Μαγνησίας, υπόδειγμα πράσινης ενέργειας και ανάπτυξης στην Ελλάδα της κρίσης … - https://t.co/Ln4ZMx6PGc -

  • Nέα Σχέδια Βελτίωσης στην Περιφέρεια Θεσσαλία - https://t.co/wFr8GgAxJ5 -

  • Νέα έργα νερού για άρδευση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/6HpBseufhB -

"Αλιεύοντας" την είδηση