Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Παρέμβαση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου υπέρ αγροτών που πλήττονται από την ανεξέλεγκτη βοσκή αγελάδων
Παρέμβαση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου υπέρ αγροτών που πλήττονται από την ανεξέλεγκτη βοσκή αγελάδων

Παρέμβαση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου υπέρ αγροτών που πλήττονται από την ανεξέλεγκτη βοσκή αγελάδων

Άμεση παρέμβαση στις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές πραγματοποίησε ο Δήμος Ζς – Μουρεσίου, μετά από αγροτών της ς περιφέρειας Δ.Κ. Ζς για στις καλλιέργειές τους από την ανεξέλεγκτη αγελάδων που φτάνουν στην περιοχή από τον γειτονικό Δήμο Βόλου.

Οι αγρότες, οι οποίοι καλλιεργούν πατάτες στα κτήματά τους, βλέπουν τις καλλιέργειές τους να καταστρέφονται και να αντιμετωπίζουν σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα, καθώς κάποιοι ασυνείδητοι κτηνοτρόφοι, αφήνουν ανεξέλεγκτες για βοσκή τις αγελάδες τους.

Τα μέτρα ς των καλλιεργειών, έχουν επίσης καταστραφεί από τη διέλευση των βοοειδών και παρά τις συστάσεις προς τους κτηνοτρόφους να πραγματοποιούν μόνο ελεγχόμενη – επιτηρούμενη βόσκηση σε προκαθορισμένες εκτάσεις, εκείνοι εξακολουθούν να αφήνουν ελεύθερα τα τους.

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτης ζήτησε την παρέμβαση της και της Εισαγγελίας για την άμεση επιβολή μέτρων σε βάρος όσων προκαλούν ζημιά στην αγροτική και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση