Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη στο υπουργείo άμυνας για αποστολή μηχανημάτων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου
Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη στο υπουργείo άμυνας για αποστολή μηχανημάτων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη στο υπουργείo άμυνας για αποστολή μηχανημάτων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Σε παρέμβαση προς τον υπουργό Εθνικής ς Π. Καμμένο προέβη η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και Μ. Χρυσοβελώνη για παροχή συνδρομής μηχανημάτων υ στο πλαίσιο της κήρυξης του Δήμου Νοτίου Πηλίου σε πολιτικής προστασίας, λόγω έντονων βροχοπτώσεων και πλημμυρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα η κα. Χρυσοβελώνη μετά το έγγραφο που της κοινοποίησε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Ν. Φορτούνας, ζήτησε από τον υπουργό ς Π. Καμμένο τη διάθεση κατάλληλων μηχανημάτων υ, κυρίως για την αποκατάσταση της βατότητας του δικτύου της αγροτικής οδοποιίας, το οποίο είναι ιδιαίτερα εκτεταμένο και την παρούσα χρονική στιγμή ο Νοτίου Πηλίου αδυνατεί να ανταποκριθεί στην άμεση αποκατάσταση όλων των ζημιών.

Όπως δήλωσε η κα. Χρυσοβελώνη : «Σε όλη την έκταση του Δήμου Νοτίου Πηλίου παρατηρούνται μεγάλες ζημιές στην , κατολισθήσεις πρανών, προβλήματα στην , αποκοπή ς σε οικισμούς καθώς και ζημιές σε αγροτικές εκτάσεις και κατοικίες. Ζητάμε από τον αρμόδιο υπουργό να συνδράμει άμεσα με τα μηχανήματα της ΜΟΜΑ προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα στην πλειονότητα του το οδικό και αγροτικό δίκτυο του Δήμου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση