Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη στο υπουργείo άμυνας για αποστολή μηχανημάτων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου
Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη στο υπουργείo άμυνας για αποστολή μηχανημάτων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Παρέμβαση Μ. Χρυσοβελώνη στο υπουργείo άμυνας για αποστολή μηχανημάτων στο Δήμο Νοτίου Πηλίου

Σε παρέμβαση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένο προέβη η πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας Μ. για παροχή συνδρομής μηχανημάτων έργου στο πλαίσιο της κήρυξης του Δήμου Νοτίου Πηλίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας, λόγω έντονων βροχοπτώσεων και πλημμυρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα η κα. μετά το έγγραφο που της κοινοποίησε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Ν. Φορτούνας, ζήτησε από τον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο τη διάθεση κατάλληλων μηχανημάτων έργου, κυρίως για την αποκατάσταση της βατότητας του δικτύου της αγροτικής οδοποιίας, το οποίο είναι ιδιαίτερα εκτεταμένο και την παρούσα χρονική στιγμή ο Νοτίου Πηλίου αδυνατεί να ανταποκριθεί στην άμεση αποκατάσταση όλων των ζημιών.

Όπως δήλωσε η κα. Χρυσοβελώνη : «Σε όλη την έκταση του Δήμου Νοτίου Πηλίου παρατηρούνται μεγάλες στην αγροτική οδοποιία, κατολισθήσεις πρανών, προβλήματα στην υδροδότηση, αποκοπή πρόσβασης σε οικισμούς καθώς και σε αγροτικές εκτάσεις και κατοικίες. Ζητάμε από τον αρμόδιο υπουργό να συνδράμει άμεσα με τα μηχανήματα της ΜΟΜΑ προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα στην πλειονότητα του το οδικό και του Δήμου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τι γνωρίζουμε για την Όμικρον: Ιλιγγιώδης η μετάδοση, σημαντική η τρίτη δόση εμβολίου #μετάλλαξηΌμικρον - https://t.co/FiClxazRvG -

  • Eξ' αποστάσεως προγράμματα επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Π.Θ. #ΚΕΔΙΒΙΜ - https://t.co/5DIeXqRdgB -

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

"Αλιεύοντας" την είδηση