Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Παράδοση-παραλαβή του Αρχοντικού Κύρου «Τζωρτζέικου» στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας
Παράδοση-παραλαβή του Αρχοντικού Κύρου «Τζωρτζέικου» στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας

Παράδοση-παραλαβή του Αρχοντικού Κύρου «Τζωρτζέικου» στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας

Στην οριστική παράδοση-παραλαβή του Αρχοντικού Κύρου «Τζωρτζέικου» στον Αγ. εώργιο Νηλείας , προχώρησε η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου, αποκτώντας ένα ακίνητο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, προκειμένου να το αξιοποιήσει για τις ανάγκες των κατοίκων, αλλά και για να καταστεί ς έλξης επισκεπτών .

Στο ιδιαίτερου κάλλους αρχοντικό, που κάποτε ήταν χώρος πολιτισμού και  αναμένεται να αναβιώσει,  βρέθηκε ο Μιχ. , μαζί με την προϊσταμένη Νεωτέρων Μνημείων  Ρέα Γεωργίου και τον πρόεδρο της Τ. Κ. Ι. Ευαγγελινό.

 

Νέες αίθουσες για το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ς

Δύο νέες αίθουσες δημιουργούνται για το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ ς, με παρέμβαση της δημοτικής αρχής Νοτίου Πηλίου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες  της ς κοινότητας, ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Στο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Αργαλαστής βρέθηκε σήμερα ο Μιχ. προκειμένου να κάνει και να ζητήσει την επίσπευση των εργασιών  ώστε οι αίθουσες να είναι έτοιμες ενόψει της έναρξης των μαθημάτων την ερχόμενη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση