Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Παραχώρηση απινιδωτή από την ΠΕΜΣ στα Άνω Λεχώνια
Παραχώρηση απινιδωτή από  την ΠΕΜΣ στα Άνω Λεχώνια

Παραχώρηση απινιδωτή από την ΠΕΜΣ στα Άνω Λεχώνια

Στη δωρεάν παραχώρηση ενός απινιδωτή προχώρησε σήμερα η αντι Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα , προς την Τοπική Κοινότητα Άνω Λεχωνίων Βόλου, μέσω του Τοπικού Συμβουλίου, κάτι για το οποίο είχε δεσμευτεί προ ενός περίπου μηνός κατά την διάρκεια της τότε συνάντησής της με μέλη του Τοπικού Συμβουλίου.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου  ρ. Τουφεξής, Ηλ. Φουτζοπούλου, αρ. Ελπίδη-Γούσιου και Γ. Καρατζιουβάλης συναντήθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, με την κ. , μετά από πρόσκληση της ιδίας και παρέλα τον απινιδωτή, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδας και θα τοποθετηθεί στα , στο πρώην Δημαρχείο Αρτέμιδας.

Η αντι τόνισε: «Η συνεχίζει να στέκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, παρέχοντας ουσιαστική στήριξη, σε όλους τους τομείς. Θωρακίζουμε εμπράκτως το σύστημα υγείας στη συγκεκριμένη περιοχή της Δ.Ε. Αρτέμιδας , ευελπιστώντας, φυσικά, ο εξοπλισμός αυτός να μην χρειασθεί ποτέ να χρησιμοποιηθεί, αλλά σε μία ανάγκη διάσωσης να αποβεί καθοριστικός για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής.»

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Τοπικού Συμβουλίου Άνω Λεχωνίων ευχαρίστησαν θερμά την κ. Κολυνδρίνη για την παραχώρηση του απινιδωτή, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της και χαρακτηρίζοντας την κίνηση ως «δώρο ζωής».

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του ανέφερε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την αντιπεριφερειάρχη που έκανε τόσο άμεσα πράξη τη δέσμευσή της να παραχωρήσει δωρεάν έναν απινιδωτή για την ευρύτερη περιοχή της Δ.Ε. Αρτέμιδας. Για εμάς αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και που ένας άνθρωπος της περιοχής μας, που τον γνωρίζουμε, έχουμε μεγαλώσει μαζί του βρίσκεται σε αυτή τη σημαντική θέση ευθύνης αφουγκραζόμενη τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση