Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Πανηγύρι του Άη Λιά στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας
Πανηγύρι του Άη Λιά στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

Πανηγύρι του Άη Λιά στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας

Με νταούλια και ζουρνάδες και πλήθος κόσμου απ' όλα τα χωριά της ευρύτερης περιοχής ,θα αναβιώσει και φέτος όπως κάθε χρόνο, το παραδοσιακό την Τέταρτη 19 Ιουλίου στις 7.00 το απόγευμα στο γραφικό ‘ξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία , στον Άγιο εώργιο Νηλείας στο Νότιο .

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με τον καθιερωμένο εσπερινό.

Θα ακολουθήσει η περιφορά της ς και η ευλογία των άρτων που θα μοιραστούν αργότερα στο πλήθος των πιστών που θα παρευρεθούν.

Με το χορευτικό συγκρότημα του πολιτιστικού συλλόγου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» φορώντας τις παραδοσιακές τους στολές και υπό τον ήχο τον παραδοσιακών οργάνων ,θα ολοκληρωθούν οι απογευματινές εκ στον Προαύλιο χώρο του ναού.

Το γλέντι θα συνεχιστεί στο «η Πλατεία μας» στην κεντρική του χωριού με ζωντανή μουσική , έως αργά το βράδυ.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση