Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Παν. Κουτσάφτης: Ισότιμη συμμετοχή Δήμων στο πρόγραμμα Αντ. Τρίτσης
Παν. Κουτσάφτης: Ισότιμη συμμετοχή Δήμων στο πρόγραμμα Αντ. Τρίτσης

Παν. Κουτσάφτης: Ισότιμη συμμετοχή Δήμων στο πρόγραμμα Αντ. Τρίτσης

Την ισότιμη συμμετοχή μεγάλων και μικρών Δήμων στο αναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και την ουσιαστική συνδρομή – τεχνική βοήθεια της Ε στους Δήμους, ζήτησε από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, ο δήμαρχος ς – Μουρεσίου Παν. Κουτσάφτης στη που είχαν σήμερα στο κατά την παρουσίαση του προγράμματος.

Παράλληλα ο κ. Κουτσάφτης τόνισε την ανάγκη να απλουστευθούν χρονοβόρες διαδικασίες για πιο άμεση απορρόφηση κονδυλίων για έργα στους Δήμους, με ώστε να πιάσουν τόπο τα του ελληνικού λαού και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Συγχαίροντας τον υπουργό για την πρωτοβουλία του, ο δήμαρχος επεσήμανε πως αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την Τοπική Αυτο να αξιοποιήσει ένα πρόγραμμα πρακτικό, χρήσιμο για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής και την του τόπου και διαβεβαίωσε πως ο ς – Μουρεσίου θα συμβάλει στην επιτυχία του προγράμματος καταθέτοντας προτάσεις για έργα που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και προστιθέμενη αξία στην περιοχή του Πηλίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση