Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Παν. Κουτσάφτης: Ισότιμη συμμετοχή Δήμων στο πρόγραμμα Αντ. Τρίτσης
Παν. Κουτσάφτης: Ισότιμη συμμετοχή Δήμων στο πρόγραμμα Αντ. Τρίτσης

Παν. Κουτσάφτης: Ισότιμη συμμετοχή Δήμων στο πρόγραμμα Αντ. Τρίτσης

Την ισότιμη συμμετοχή μεγάλων κι μικρών Δήμων στο ναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και την ουσιαστική συνδρομή – τεχνική βοήθεια της ΕΕΤΑΑ στους Δήμους, ζήτησε από τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παν. στη συνάντηση που είχαν σήμερα στο Κιλελέρ κατά την του προγράμματος.

Παράλληλα ο κ. τόνισε την ανάγκη να απλουστευθούν χρονοβόρες διαδικασίες για πιο άμεση απορρόφηση κονδυλίων για έργα στους Δήμους, με διαφάνεια ώστε να πιάσουν τόπο τα του ελληνικού λαού και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Συγχαίροντας τον υπουργό για την πρωτοβουλία του, ο δήμαρχος επεσήμανε πως αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για την Τοπική Αυτο να αξιοποιήσει ένα πρόγραμμα πρακτικό, χρήσιμο για την βελτίωση της ποιότητας της ς και την ανάπτυξη του τόπου και διαβεβαίωσε πως ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου θα συμβάλει στην του προγράμματος καταθέτοντας προτάσεις για έργα που θα δημιουργήσουν θέσεις ς και προστιθέμενη αξία στην περιοχή του Πηλίου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση