Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Παν. Κουτσάφτης: Να επαναλειτουργήσουν άμεσα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα
Παν. Κουτσάφτης: Να επαναλειτουργήσουν άμεσα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα

Παν. Κουτσάφτης: Να επαναλειτουργήσουν άμεσα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα

Την άμεση επαναλειτουργία από την προσεχή Δευτέρα 1η Ιουνίου των ενοικιαζόμενων δωματίων, διαμερισμάτων, τουριστικών κατοικιών κ.λπ., ζητάει από την κυβέρνηση ο δήμαρχος Ζς – Μουρεσίου Παν. .

“Εκατοντάδες επιχειρήσεις με κατα στο Β/Α Πήλιο πλήττονται από τον διαχωρισμό του Υπ. Τουρισμού και την μετάθεση της επανέναρξής τους σε επόμενο χρόνο όταν τα επαναλειτουργούν την Δευτέρα.

Στις διαμαρτυρίες τους οι επιχειρηματίες με τα , διαμερίσματα, επαύλεις κ.λπ., επισημαίνουν πως ακόμη αναμένουν πρωτόκολλο και ανάκληση της αναστολής λειτουργίας τους.

Κατα προσιτά και στον εσωτερικό τουρισμό, με ιδιαίτερες συνθήκες (στην πλειονότητά τους έχουν περιορισμέ κοινόχρηστους χώρους, αυξημένες αυτονομίες κ.λπ.), συντηρημένα, υγειονομικά προετοιμασμένα, τίθενται σε νέα καθυστέρηση επαναλειτουργίας καθώς θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Η επανεκκίνηση του τουρισμού, τονίζει ο κ. , δεν νοείται χωρίς τις εκατοντάδες μικρές ή πολύ μικρές επιχειρήσεις καταλυμάτων, οι οποίες συμβάλουν και στην τοπική , υποστηρίζοντας παράλληλα και άλλους κλάδους δορυφορικά όπως τεχνίτες, προμηθευτές κ.λπ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση