Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Παν. Κουτσάφτης: Να επαναλειτουργήσουν άμεσα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα
Παν. Κουτσάφτης: Να επαναλειτουργήσουν άμεσα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα

Παν. Κουτσάφτης: Να επαναλειτουργήσουν άμεσα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα

Την άμεση επαναλειτουργία από την προσεχή Δευτέρα 1η Ιουνίου των ενοικιαζόμενων δωματίων, διαμερισμάτων, τουριστικών κατοικιών κ.λπ., ζητάει από την ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου .

“Εκατοντάδες επιχειρήσεις με καταλύματα στο Β/ πλήττονται από τον διαχωρισμό του Υπ. Τουρισμού και την μετάθεση της επανέναρξής τους σε επόμενο χρόνο όταν τα ξενοδοχεία επαναλειτουργούν την Δευτέρα.

Στις διαμαρτυρίες τους οι με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, επαύλεις κ.λπ., επισημαίνουν πως ακόμη αναμένουν υγειονομικό πρωτόκολλο και ανάκληση της αναστολής λειτουργίας τους.

Καταλύματα προσιτά και στον εσωτερικό τουρισμό, με ιδιαίτερες συνθήκες (στην πλειονότητά τους έχουν περιορισμένους κοινόχρηστους χώρους, αυξημένες αυτονομίες κ.λπ.), συντηρημένα, υγειονομικά προετοιμασμένα, τίθενται σε νέα καθυστέρηση επαναλειτουργίας καθώς θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Η επανεκκίνηση του τουρισμού, τονίζει ο κ. Κουτσάφτης, δεν νοείται χωρίς τις εκατοντάδες μικρές ή πολύ μικρές επιχειρήσεις καταλυμάτων, οι οποίες συμβάλουν και στην τοπική οικονομία, υποστηρίζοντας παράλληλα και άλλους κλάδους δορυφορικά όπως τεχνίτες, προμηθευτές κ.λπ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση