Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Παν. Κουτσάφτης: Κομπογιαννίτες της πολιτικής, παίζουν με τις αγωνίες του λαού στην μετά covid εποχή
Παν. Κουτσάφτης: Κομπογιαννίτες της πολιτικής, παίζουν με τις αγωνίες του λαού στην μετά covid εποχή

Παν. Κουτσάφτης: Κομπογιαννίτες της πολιτικής, παίζουν με τις αγωνίες του λαού στην μετά covid εποχή

 

 

“Σε μια ακόμη σύγκρουση με την πραγματικότητα, κομπογιαννίτες της πολιτικής καθώς και αρνητές της λαϊκής ετυμηγορίας και της πρωτοφανούς ς στην οποία βρίσκεται λόγω της πανδημίας ο τόπος, επιχειρούν να παίξουν με την αγωνία των επαγγελματιών, των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής μας”, επισημαίνει ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου  Παν. Κουτσάφτης, με αφορμή σχόλια σε για υγειονομικές πολιτικές και πλειοδοσία ανεφάρμοστων προτάσεων για μικροκομματικά οφέλη.

“Η ανευθυνότητα ορισμένων, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ακόμη και στον ευαίσθητο χώρο της Δημόσιας Υγείας, την οποία με συνέργειες, διασφαλίσαμε μέσα στην πανδημία.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά σε στενή συν με τους αρμόδιους φορείς, καταφέραμε να κρατήσουμε την πανδημία μακριά από τη μας, τον Δήμο μας.

Φυσικά δεν περιμέναμε την έλευση του κορωναϊού στην χ για να ενισχύσουμε υγειονομικές δομές της περιοχής μας και να διεκδικήσουμε κάλυψη των υπηρεσιών με μέσα, προσωπικό και εξοπλισμό.

Με την ίδια ωριμότητα και υπευθυνότητα με την οποία κρατήσαμε ζωντανή την κοινωνία από τα καταστρεπτικά καιρικά φαινόμενα, αντιμετωπίσαμε και την υγειονομική καταιγίδα.

Στα δύσκολα και πάλι, διαφυλάξαμε άσβεστη την αισιοδοξία στους συνδημότες μας και προσπαθήσαμε η να είναι λιγότερο επώδυνη και ταχύτερη η ανάκαμψη.

Δίπλα σε όσους υπέστησαν ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα, στο πλευρό και των εκατοντάδων χαλαζόπληκτων παραγωγών μας, σε αγαστή συν με επαγγελματίες και στον τουριστικό κλάδο, δίνουμε λύσεις, κερδίζουμε βήμα – βήμα όλοι μαζί το χαμένο έδαφος.

Η κοινωνία μας, η τοπική οικονομία μας επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν παραμένουμε σε εγρήγορση για να διαφυλάξουμε όσα πετύχαμε μέσα στην κρίση.

Όσοι δεν έχουν πάρει ακόμη τα μηνύματα της κάλπης, μπορούν να βγουν από τον φαντασιακό τους κόσμο, να περιοδεύσουν σε όλο τον Δήμο μας για να δουν τα έργα, τις , τις αλλαγές, να μιλήσουν με τους επισκέπτες που κατά εκατοντάδες πλέον συρρέουν στους αγαπημέ τους τουριστικούς προορισμούς στο Ανατολικό Πήλιο.

Ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου, χτίζει πάνω σε μια ακόμη κρίση, με πυξίδα τον ρεαλισμό και με πίστη στις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου.

Μπορούμε όλοι μαζί να γράψουμε τον επίλογο της κρίσης και να χαράξουμε νέο κύκλο προόδου.”

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση