Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Παν. Κουτσάφτης: Αθλητικά έργα για τη νεολαία, υποδομές για τον τουρισμό
Παν. Κουτσάφτης: Αθλητικά έργα για τη νεολαία, υποδομές για τον τουρισμό

Παν. Κουτσάφτης: Αθλητικά έργα για τη νεολαία, υποδομές για τον τουρισμό

 

οι οποίες θα τονώσουν τον αθλητισμό, θα δώσουν διέξοδο σε πολλούς νέους και θα αξιοποιηθούν και για πολιτιστικούς σκοπούς, υλοποιούνται στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου ενώ στους σχεδιασμούς της Δημοτικής Αρχής είναι όπως εξηγεί ο δήμαρχος  Παν. Κουτσάφτης, είναι η δημιουργία κι άλλων υποδομών, οι οποίες θα προσθέσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και στο τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος  Παν. Κουτσάφτης και επικεφαλής της “Ενωτικής Συνεργασίας”, μέσα στην κρίση, μέσα από που έπληξαν τον Δήμο μας, δηλώνουμε “παρών” στα δύσκολα, ξεπερνάμε εμπόδια, οικοδομούμε το μέλλον.

Έχοντας ιεραρχήσει σε κορυφαίο επίπεδο την στήριξη της νέας γενιάς, της νεολαίας ώστε να παραμείνει στον τόπο και να δημιουργήσει, σχεδιάσαμε έργα και δράσεις στον αθλητικό τομέα, στον πολιτισμό κ.α.

Ειδικά στις του αθλητισμού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, κατασκευάζουμε στη Ζαγορά, στη θέση ΚΟΤΡΩΝΙ – ΑΘΩΝΑ, το συγκρότημα του κλειστού γυμναστηρίου, επιφάνειας περίπου 1.500 τ.μ. με αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής όπου θα χρησιμοποιείται για καλαθοσφαίριση, (BASKETBALL) πετοσφαίριση (VOLLEYBALL) και για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Το δάπεδο του γηπέδου θα είναι ξύλινο (παρκέ). Επίσης το συγκρότημα των βοηθητικών της αίθουσας χώρων, που θα εξυπηρετούν τους αθλούμενους, προπονητές, και διαιτητές, τους χώρους διοικητικής υποστήριξης, την αποθήκη οργάνων και το μηχανοστάσιο και τις κερκίδες χωρητικότητας 390 θεατών, τους χώρους εισόδου στις κερκίδες από τον περιβάλλοντα χώρο, χώρους υγιεινής (W.C.) για το κοινό, ένα μικρό κυλικείο και μία αποθήκη.

Δίπλα στο υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο, προγραμματίζουμε την κατασκευή γηπέδου 5χ5 και θα καταθέσουμε προς τούτο σχετική πρόταση στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” μαζί με ένα ακόμη γήπεδο 5χ5 κοντά στον Αη Γιάννη, στη θέση Πλατανάκια, ώστε να εξυπηρετούνται τη θερινή περίοδο και τουρίστες της περιοχής που θέλουν να αθληθούν.

Παράλληλα στην Τσαγκαράδα, γίνεται μελέτη για την αποκατάσταση των ζημιών στο Αθλητικό Κέντρο για να ακολουθήσουν οι απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης ενώ συντηρήσεις υλοποιούνται ή έχουν προγραμματιστεί σε κοινόχρηστους χώρους όπου αναπτύσσονται αθλοπαιδιές κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βίντεο από τα επεισόδια στην #ΑΣΟΕΕ #ΑΣΟΕΕ - https://t.co/gHj7tsqhQW -

  • Νέα ηλεκτρονική απάτη με θύμα Βολιώτη #ηλεκτρονικήαπάτη - https://t.co/goMa8VHFKP -

  • Συνελήφθη μητέρα στη Ν. Ιωνία γιατί δεν στέλνει τα παιδιά της σχολείο - https://t.co/OPPRrfLwTH -

"Αλιεύοντας" την είδηση