Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Παν. Κουτσάφτης: Αθλητικά έργα για τη νεολαία, υποδομές για τον τουρισμό
Παν. Κουτσάφτης: Αθλητικά έργα για τη νεολαία, υποδομές για τον τουρισμό

Παν. Κουτσάφτης: Αθλητικά έργα για τη νεολαία, υποδομές για τον τουρισμό

 

οι οποίες θα τονώσουν τον αθλητισμό, θα δώσουν διέξοδο σε πολλούς νέους και θα αξιοποιηθούν και για πολιτιστικούς σκοπούς, υλοποιούνται στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου ενώ στους σχεδιασμούς της Δημοτικής Αρχής είναι όπως εξηγεί ο δήμαρχος  Παν. Κουτσάφτης, είναι η κι άλλων υποδομών, οι οποίες θα προσθέσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και στο της περιοχής.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος  Παν. και επικεφαλής της “Ενωτικής Συνεργασίας”, μέσα στην κρίση, μέσα από φυσικές καταστροφές που έπληξαν τον Δήμο μας, δηλώνουμε “παρών” στα δύσκολα, ξεπερνάμε εμπόδια, οικοδομούμε το μέλλον.

Έχοντας ιεραρχήσει σε κορυφαίο επίπεδο την στήριξη της νέας γενιάς, της νεολαίας ώστε να παραμείνει στον τόπο και να δημιουργήσει, σχεδιάσαμε έργα και δράσεις στον αθλητικό τομέα, στον πολιτισμό κ.α.

Ειδικά στις του αθλητισμού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, κατασκευάζουμε στη Ζαγορά, στη θέση ΚΟΤΡΩΝΙ – ΑΘΩΝΑ, το συγκρότημα του κλειστού γυμναστηρίου, επιφάνειας περίπου 1.500 τ.μ. με αίθουσα αθλοπαιδιών και γυμναστικής όπου θα χρησιμοποιείται για καλαθοσφαίριση, (BASKETBALL) πετοσφαίριση (VOLLEYBALL) και για οποιαδήποτε άλλη χρήση. Το δάπεδο του γηπέδου θα είναι ξύλινο (παρκέ). Επίσης το συγκρότημα των βοηθητικών της αίθουσας χώρων, που θα εξυπηρετούν τους αθλούμενους, προπονητές, και διαιτητές, τους χώρους διοικητικής υποστήριξης, την αποθήκη οργάνων και το μηχανοστάσιο και τις κερκίδες χωρητικότητας 390 θεατών, τους χώρους εισόδου στις κερκίδες από τον περιβάλλοντα χώρο, χώρους υγιεινής (W.C.) για το κοινό, ένα μικρό κυλικείο και μία αποθήκη.

Δίπλα στο υπό κατασκευή κλειστό γυμναστήριο, προγραμματίζουμε την κατασκευή γηπέδου 5χ5 και θα καταθέσουμε προς τούτο σχετική πρόταση στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” μαζί με ένα ακόμη γήπεδο 5χ5 κοντά στον Αη Γιάννη, στη θέση Πλατανάκια, ώστε να εξυπηρετούνται τη θερινή περίοδο και τουρίστες της περιοχής που θέλουν να αθληθούν.

Παράλληλα στην Τσαγκαράδα, γίνεται μελέτη για την αποκατάσταση των ζημιών στο Αθλητικό Κέντρο για να ακολουθήσουν οι απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης ενώ συντηρήσεις υλοποιούνται ή έχουν προγραμματιστεί σε κοινόχρηστους χώρους όπου αναπτύσσονται αθλοπαιδιές κ.ά.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση