Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Οριοθέτηση του ρέματος «Χαλόρεμα» στον Πλατανιά δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας  
Οριοθέτηση του ρέματος «Χαλόρεμα» στον Πλατανιά δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας   

Οριοθέτηση του ρέματος «Χαλόρεμα» στον Πλατανιά δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας  

Την οριοθέτηση του τος «Χαλόρεμα» που εμπίπτει εντός των ορίων του παραδοσιακού οικισμού Πλατανιά  δρομολογεί η Περιφέρεια ς.

Ο ς Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση πίστωσης ύψους 37.200 που οδηγεί στη δημοπράτηση ωρίμανσης μελέτης.

Η εν λόγω υπηρεσία αποσκοπεί στο να γίνει η οριοθέτηση του συνολικού τμήματος του ρέματος «Χαλόρεμα» που εμπίπτει εντός των ορίων του παραδοσιακού οικισμού Πλατανιά, μήκους 450 περίπου μ. ώστε να  εκδοθεί προεδρικό διάταγμα σύμφωνα με τις διατάξεις του . 4258/2014.

«Σε με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. ς και Β. Σποράδων και τις τεχνικές μας υπηρεσίες προχωράμε τις διαδικασίες για την ωρίμανση της μελέτης που οδηγεί στο έργο της διευθέτησης του Χαλορέματος στον οικισμό του Πλατανιά» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Ολοκληρώνουμε την μελέτη προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε το έργο σε χρηματοδοτικό εργαλείο για να προχωρήσει η υλοποίηση του. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που διασφαλίζει την περιοχή από πλημμυρικά φαινόμενα» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση