Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Ομιλία στην Αγριά του Λέανδρου Ρακιντζή
Ομιλία στην Αγριά του Λέανδρου Ρακιντζή

Ομιλία στην Αγριά του Λέανδρου Ρακιντζή

ι τις πθογένειες του υ τομέα

 To  Ίδρυμα Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη  Αγριάς και το ενικό Αγριάς, στο πλαίσιο του «Κύκλου Εκδηλώσεων Λόγου», έχουν προσκαλέσει τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018  και ώρα 19:30, στο Αμφιθέατρο του Πορφυρογενείου Ιδρύματος  τον διαπρεπή νομικό και οικονομολόγο, ανώτατο κρατικό λειτουργό Λέανδρο-Σω Ρακιντζή .

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο συγκεκριμένος επιστήμονας υπηρέτησε κατά σειρά ως Πάρεδρος, Πρωτοδίκης, Πρόεδρος Πρωτοδικών, Εφέτης και Πρόεδρος Εφετών, σε διάφορα δικαστήρια της χώρας. Το 1998 προήχθη σε Αρεοπαγίτη. Διετέλεσε πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, του Δ.Σ. του Εφετείου Αθηνών, ενώ θήτευσε σαν πρόεδρος σε Υπηρεσιακά και Πειθαρχικά Συμβούλια διαφόρων άλλων υπηρεσιών του Δημοσίου. Χρημάτισε επίσης  του συνδέσµου ανώτερων και ανώτατων δικαστικών λειτουργών. Από το 2004 έως το κατείχε τη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Στην  ομιλία  του ο Λ. Ρακιντζής θα αναπτύξει το θέμα των παθογενειών του Δημοσίου Τομέα, δηλαδή τα αίτια της νοσηρότητας  του Δημοσίου Τομέα που τον εμποδίζει να λειτουργήσει ικανοποιητικά και των κακώς κειμένων.

Με τη σύμπραξη όλων, στη συζήτηση που θα επακολουθήσει θα γίνει μια καταγραφή των παθογενειών και των προτεινομένων μέτρων για τη τους».

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση