Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΗΛΙΟ / Ομιλία στην Αγριά του Λέανδρου Ρακιντζή
Ομιλία στην Αγριά του Λέανδρου Ρακιντζή

Ομιλία στην Αγριά του Λέανδρου Ρακιντζή

Για τις παθογένειες του δημόσιου τομέα

 To  Ίδρυμα Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη  Αγριάς και το Γενικό Λύκειο Αγριάς, στο πλαίσιο του «Κύκλου Εκδηλώσεων Λόγου», έχουν προσκαλέσει τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018  και ώρα 19:30, στο Αμφιθέατρο του Πορφυρογενείου Ιδρύματος  τον διαπρεπή νομικό και οικονομολόγο, ανώτατο κρατικό λειτουργό Λέανδρο-Σωκράτη Ρακιντζή .

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο συγκεκριμένος επιστήμονας υπηρέτησε κατά σειρά ως Πάρεδρος, Πρωτοδίκης, Πρόεδρος Πρωτοδικών, Εφέτης και Πρόεδρος Εφετών, σε διάφορα δικαστήρια της χώρας. Το 1998 προήχθη σε Αρεοπαγίτη. Διετέλεσε πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου, του Δ.Σ. του Εφετείου Αθηνών, ενώ θήτευσε σαν πρόεδρος σε Υπηρεσιακά και Πειθαρχικά Συμβούλια διαφόρων άλλων υπηρεσιών του Δημοσίου. Χρημάτισε επίσης  γενικός γραμματέας του συνδέσµου ανώτερων και ανώτατων δικαστικών λειτουργών. Από το 2004 έως το 2016 κατείχε τη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

Στην  ομιλία  του ο Λ. Ρακιντζής θα αναπτύξει το θέμα των παθογενειών του Δημοσίου Τομέα, δηλαδή τα αίτια της νοσηρότητας  του Δημοσίου Τομέα που τον εμποδίζει να λειτουργήσει ικανοποιητικά και των κακώς κειμένων.

Με τη σύμπραξη όλων, στη συζήτηση που θα επακολουθήσει θα γίνει μια καταγραφή των παθογενειών και των προτεινομένων μέτρων για τη θεραπεία τους».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κεφάλαια 3 εκατ. δολ. εξασφάλισε η ελληνική startup Better Origin - https://t.co/gjFxba1DWa -

  • Σύσταση επιχείρησης με email ή με βιντεοκλήση στην εφορία - https://t.co/yilwxbtqgE -

  • Σχολικός εξοπλισμός στα σχολεία της Μαγνησίας από την ΚΤΥΠ Α.Ε.  - https://t.co/8aXQmMAhFh -

"Αλιεύοντας" την είδηση